En bild från 100-dagars!

I förrgår var det 100-dagarsfesten på BMB i Västerås. Det började med att vi förade hemma hos Emma, och då var det jag, Emma, Emem, Lucas, Alex, Börje, Bea och Amanda. Senare drog vi till Hattfabriken (en pub typ) och tog en drink där, och efter det in på BMB! 

Det var sjuuuky kul, men som vanligt blir jag hungrig+trött efter flera timmars drickande, så jag och Mio drog där ifrån vid 01:00. Men det var kul så länge det varade! 

En vimmelbild på mig, Mio och en av hans gamla kompisar



I brist på annat

Jag har verkligen inget att blogga om, så jag försökte komma på något bra tips att tipsa om, och det enda som kom upp i huvudet var tips om "bra saker i de dåliga sakerna". 

Jag röker. Det gör jag, och jag har gjort det onödigt länge (5år), och rökning kan ju vara det sämsta man kan hålla på med. Men det finns faktiskt saker jag tänker på med rökningen, som gör det liiiite bättre för kroppen. 

Jag är även kolsyreberoende, vilket fräter på tänderna. Jag hade lite frätskador bakom mina framtänder när jag var hos tandläkaren förra året exempelvis. 

Tips med kolsyra: 
* Jag dricker med sugrör, då silas inte läsken mellan tänderna 

* Jag ersätter aldrig vatten med läsk. Om jag är törstig dricker jag vatten. 


Tips med rökningen
* Jag röker aldrig direkt efter jag vaknat på morgonen. Rökning ökar pulsen, och när man vaknar på morgonen har man vilopuls, vilket är långsammare än vanlig pulsrytm. Om du röker direkt efter du vaknat blir det påfrestningar på kroppen då den går från vilopuls till snabbare puls än vanligt. 

* Jag röker aldrig på tom mage. En liten del av röken kommer ner i magen, vilket kan irritera slemhinnorna i magsäcken om den är tom. 

* Jag röker aldrig mer än jag behöver. I snitt ligger jag på 6-7 cigaretter om dagen. Ibland mindre. 

* Jag röker aldrig enda ner till filtret, inte ens i närheten. Ju fler gånger du drar röken genom cigaretten, desto mer farliga ämnen utsöndras från tobaken innuti. Alltså är cigaretten som mest giftig om du röker enda ner till filtret. Släng den innan! 

* Jag tar alltid ett munbloss på första blosset. Tändare inehåller gas (ta-daa) och när du tänder cigaretten drar du automatiskt med dig gasen. Därför "puffar" jag ut första blosset så inte gasen kommer ner i lungorna. 

*Jag röker inte om jag är sjuk, inte ens fast jag känner att jag skulle kunna röka. När man är sjuk har kroppen fullt upp att ta hand om virus, bakterier osv. Då tycker jag man kan skita i att röka så slipper den ta reda på all annan skit cigaretter medför sig in i kroppen.

* Jag röker L&M klick. Det är cigaretter med lägre nikotin, tobak och kärainnehåll än t.ex. Marlboro.

Sen är ju cigg överlag det dummaste någonsin. Alla rökare säger "jag ska sluta", så jag tänker inte säga det på det viset. Utan jag säger alltid att jag ska sluta när jag blir gravid. Skulle inte finnas i min värld (som längtar sååå mycket efter barn) att röka under eller efter graviditeten. Det ser och är ohyggligt äckligt, hemskt och allmänt olyckat. Usch. 


Stay awesome!







Panik

Idag var en sån här jobbig seg dag haha... Började med att jag åkte till stallet mitt på dagen utan att ha ätit frukost, sen kom jag hem och var trött och hungrig = grinig som fan.
Gick in på toan och fick syn på mitt hår i spegeln, då sprack det! La mig på soffan och grät hahaha hej Renée 13 ååår! 

Men mitt hår tar kol på mig, plus att tjejen som akulle fixa till mitt hår har blivit sjuk, så får väl gå runt och skämmas på 100-dagarsfesten...

Innan skolan i fredags, mössa på! 






Varför har jag inte pratat om mitt hår?

För att det blev helt förstört!! Helt sjukt, aldrig blivit så arg och missnöjd över ett frisörbesök! Jag gick raka vägen tillbaka dit dagen efter och sa att jag inte var nöjd och att jag inte kan gå runt såhär, men ville dom fixa mig eller? Nej.

Jävla trattkastare, GÅ ALDRIG TILL HÅRKLIPPET I PUNKTGSLLERIAN I VÄSTERÅS!! Nu har jag iaf fixat så jag kommer få det ordnat innan 100-dagarsfesten, skönt det iaf...

Fint va?!?!




Studentkalender

Skutade egentligen 12:35 idag men ska vara kvar i skolan till 17:00 och hålla på med studentkalendern! :) vi målar och räknar ner dagarna och har med alla roliga aktiviteter som händer på vägen, skitkul faktiskt! :D 





Dagens outfit!

T-shirt - Carlings 
Lång gosig cardigan - H&M
Halsduk - Cubus 
Byxor - BikBok
Skor - Nilson Shoes 

Imorgon efter skolan ska jag till frissan också, är jätteexalterad! Ska bli så skönt att klippa sig också, mina toppar mår inte bra alltså haha... 




Vet inte om jag vågar köpa...

Jag är inte en skinnjacketjej. För det första: ALLA har skinnjackor, så om jag skulle köpa en så vill jag ha något som inte någon annan har, som sticker ut. Men dom kostar väl runt 7000kr.... 

För det andra: det känna inte som min stil. Inte överhuvudtaget... 

För det tredje: Jag kommer säkert ångra mig! 
Vi var inne på H&M idag och Emily provade en skinnjacka, så då ville jag med prova haha! Har ju aldrig ägt en skinnjacka i hela mitt liv, och jag tyckte om den jag provade, men tror det var för den var svart och jag hade typ bara svarta kläder på mig så det såg "stilrent" ut. Jag vet inte hur jag känner för dethär med skinnjacka alltså :( 
Skulle ju vara kul att ha en dock... 





Vad gjorde jag på alla hjärtans dag?

Jag satt hemma hos Ronja och åt glass, rökte och snacka skit! Haha, det är vad tjejer gör allra bäst, ATT SNACKA! 
Kan prata om ingenting i timmar.... Men vi la oss rätt tidigt så vaknade vi tidigt också (y) 

Ritade den här söta i skolan, hihi



"Gamla bilder"

Sitter på min brors dator just nu och upptäckte att jag lagt över mina iphonebilder här som jag inte har kvar på luren! Hade helt glömt bort att de fanns, vilken tur att de finns kvar någonstans iaf haha :') 
 
 
 
Här hade jag influensan kommer jag ihåg...usch
 
 
Egopic på skoltoan! Brunettis hihi
 
 
Här fyllde Emma 17 och vi var hos Börje 
 
 
De första sköna vårdagarna! 
 
 
 
Summer outfit
 
 
Kommer ihåg detta sååå bra. Tyckte det var ascoolt att jag var på samma fest som Sebastian Krantz och tog kort med honom hahah ojoj... Han var en riktig fjolla!
 
 
Jag och min älskling på brors student 
 
 
I Halland i somras! 
 

Bokat tid hos frissan!

Ska bli så spännande att gå till frissören denna gång, för jag ska göra något jag aldrig gjort förr! Jag har alltid slingat min utväxt, dels för att det ser mest naturligt ut med flera olika blonda nyanser och dels för att då blir det automatiskt en halv centimeter brunt hår kvar som gör att det ser bättre ut med mina mörka ögonbryn. 
Denna gång pratade jag ihop mig med frissören och vi kom överräns om att hon ska lägga en bottenfärg på mig, vilket innebär att jag kommer vara blond enda ner i hårbotten!! Ska bli spännande att se hur det blir! 
Känner mig ändå rätt lugn om det inte blir bra, för mitt hår växer typ exakt 1cm per månad så då kan jag vänta 2 veckor så har jag min halva centimeter utväxt haha :D 




Idag var en seg dag...

Jag vaknade upp bakis imorse, och fattar inte hur?? Jag drack 4 glas vin inna hotellet och inne på hotellet köpte jag bara en shot (4:a) och en drink (6:a) som jag inte ens drack upp. Var typ nykter när jag kom hem och då drack jag vatten och la mig och så vakna kag imorse med huvudvärk och mår illa, orättvist!! :@

Jag gjorde en smoothie till frukost och sen käka jag sushi till middag, inte fått imoh nå mer idag faktiskt. Nu ligger jag i sängen och ska sova med mina bästaste kissekatter <3 

Innan hotellet igår 



Sömnbrist+cover

Det är tur att jag har mina älskade missar, utan dom hade jag inte kunnat sova... Jobbigt att sova ensam, inte sovit själv på över 1,5 år. Men det är som det är, bara att fortsätta le och fixa skolan. Om mindre än 4 månader tar jag studenten, jag får tänka på det!
Det är mycket roligt som kommer upp nu, nästa fredag ska jag hem till en barndomsvän och ha vinarkväll, två veckor kvar till 100-dagarsfesten, balen och studentkryssning i April, utklädnasshowen i Maj och sen har vi utspring 5:e Juni. Mycket roliga saker kommer komma emellan där också, ska öva på dans till utklädnasshowen bland annat! :) 
 
 
 
 Bästaste Madilyn <3

"When you want to go back, but can't"

Did I disappoint you, or let you down?
Should I be feeling guilty, or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.

You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.


Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer and when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the mother of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.


Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bare my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.






BOJAH

Jag var hos tandläkaren idag, är alltid så nervös innan jag ska gå dit men det fick asbra! Tog bara 40 minuter och inga fel alls, typ (y) 

Nu väntar jag på Emmis som ska hålla mig sällskap ett tag, sen blire stall och imorgon är det Fredag! På lördag äre hotellet och Medina som kommer dit! 




Sjukling

Jag blev sjuk i förrgår, tror inte jag har feber men är rejält förkyld :( Täpt i näsan, hostar och är trött heeela tiden. Inatt sov jag ca 13 timmar och är fortfarande trött, kill meeee! 
Jag ska tvätta om en halvtimme iaf, sen vid 15:30 blir det stallet och gå på promenad med hästen :) 




RSS 2.0