Hundvakt åt Malte!

Bror, Sofia och Emmis åkte till Erikslund och shoppa idag och jag fick inte följa med för jag skulle vara hundvakt åt Malte... Men det gör inte så mkt för i love Malte Malteser!! :DDD

Ronja är här också, i skulle ut och fota i det 20grader varma höstvädret men min mormor svarar inte och jag behöver hennes kamera isf.. :(




alltså vart är min kamera?!?!

NU VILL JAG HA HEM MIN KAMERA!! Saknar den så det gör onnnnttt haha... :( Vi borde fan vi rabatt på lagningen för att det tar så jävla lång tid, har varit utan den i flera månader nu, suuuucckkk



dagens!

Fick ett litet ryck i morse och bestämde mig för att gå i klackar hela dagen idag. Nu har jag redigt ont i fötterna! 
Nu ska jag till stallet, sen ska jag nog träffa Ronji! 








school is cool..?










frissan

Kom nyss hem från V-ås, var och klippte/färgade utväxten idag efter skolan som Nilla ordna! :) Klippte av lite er än 1dm av mitt hår, nu är det så kort att det nästan är till axlarna, fatta hur slitet det va då! Aja, det behövdes iaf. 

Nu ska jag äta, sen ska jag sova. Imorgon blir det att gå upp 05:30 och åka till skolan vid 07:00. CIAO!


drack två koppar cappuccino fast jag hatar kaffesmaken.. haha





snurrsnurr

Igår var det en kväll som hette duga, ojoj :o Inte direkt som man hade tänkt sig hehe.. JAJA! 
Idag har jag varit med Sebbe ett tag sen drog jag till stallet, fixade med hästen och sen hämtade jag en av mina hundar hemma hos pappa. Ska vara hudvakt halva denna vecka :)

Vet inte vad jag ska göra ikv. Blir väl något softande bara.


randombild på mig och Katitzi förra sommaren


min morgon i bilder

kl är bara lite över 11, mn jag har hunnit med både det ena och det andra idag. Jag gick upp kl 06:00 och åkte till stallet för att släppa ut hästar och fodra. Här kommer min morgon i bilder: 


ca kl 06:30 = trött...














dagens


+ tights och mina svarta converse

@svenskalektionen

me, Börje (Johanna) och Hot Chocolate (Alexander)..... LIFE




pluggar

Har prov i psykologi imorgon så sitter och pluggar för fullt och har skrivit 2,5 A4-papper med anteckningar. Duktig tjej! 

Nu ska jag duscha, sen sova. Imorgon är det fredag, sweeet!

Ronja deBedoire <3




tråkar

Har verkligen inget att göra, jag borde plugga till psykoligon jag har på fre men ORKAR BARA INTE! Usch. Hatar att plugga. 

Just nu sitter jag och lyssnar på nån dubstep-låt och hoppas och ber att Emmis ska komma hit en stund, forever alone!




nicenice

Kom hem från stallet för ett tag sen, och nu har jag setat vid datan ett tag :) Ska väl se om jag orkar plugga lite psykoligi sen, har ett test på fredag... hm! 

Nu ska jag iaf gå och duscha, sen ska jag nog äta något så får vi se vad jag hittar på sen :D


jag och bror i Cypern 2009. ily <3


I'm alive!

Helt okej kväll med Ronji och dom andra på kulturnaten i v-ås! Igår var jag hur trött som helst och sov mest, och idag har jag varit i skolan (Har sen vecka denna vecka) och sen i stallet och ridit, pluggat lite religion och suttit vid min dator, som jag gör nu med heheheheheh 


2 år gammal bild på mig och Katitzi <3


KLARA!


platt!

Precis klar med att platta håret! 







ny dator

Var nere på stan idag och köpte ny data med mamma, och så fick jag en trådlös mus också :D Var ju tvungen att lämna tillbaka min skoldator, och sen efter det har jag lånat min brors dator hela tiden, men den är typ aldrig hemma längre och allt mitt skolarbete måste jag göra på datorn, och där står även alla mina läxor jag har på min skolas hemsida.... SÅ jag fick ne ny idag! Det blev en svart Acer, skitsnygg (y)

Nu har percis färgad Ronjas hår (bättrat på den röda färgen) och vi ska snart fixa oss till Kultornatta ikv! 






med Ronjiii

Imorgon taggar vi för party i V-ås, Kulturnatta! 




matglada!

Helt okej dag idag :) Först hade jag matte och samhäll sen hade jag 1,2 timmes hål, tyska och sen åkte jag hem :) Jag var med Ronji när jag kom hem och sen åkte jag upp till stallet och red min fina heest :D Nu sitter jag hemma hos pappa. Ska lägga mig 21:30.


haha kuliga bilder idag från lunchen: Emma gjorde en gubbe av grädden x)


Jonte!


Alexander!

hellre snö än regn!

Jag kanske saknar vintern lite...? Har tänkt för mig själv nu i flera dagar när det regnat: Fyfan vad jag vill ha snö och solsken ist för mulet väder med massa regn!

Längtar faktiskt efter julafton nu när jag tänker efter! Och nyår! Och skidåkning! GE MIG VINTER MED ANDRA ORD!


några mysiga vinterbilder: Uppe i vår stuga i Orsa


Lukas i vintras






Idre i vintras med Lindis och hennes kusiner


G.H.I.A.B




Att Mackeybooi och hans kompisar spelar i ett band som dom startade för något år sedan? Dom börjar bli ganska kända nere i Småland och dom har nu spelat in en platta! Typen är Melodic Metal, och Mackeybooi spelar elgitarr. Deras band heter G.H.I.A.B = Going Home In A Bodybag
Sååå jag tycker att ni ska kolla in deras musik och sprida bandet vidare! Dom är sjukt duktiga för sin ålder!

http://www.myspace.com/goinghomeinabodybag

http://www.facebook.com/pages/Going-Home-In-A-Body-Bag/173415782711016?ref=ts

http://www.facebook.com/groups/137736766277793/





Och min Mackeybooi är så duktiii på elgitarr. Jag har min egna lilla stjärna <3

forever alone!

Sitter ensam hemma hos pappa och dunkar musik! Har precis duschat, hoppat  pyamasen och ätit fruktyoghurt med flingor till kvällsmat, I feel good (8)



pictures from school

Går från 08:00 till 12:25 hela denna vecka, soft!

Lite bilder från idag


ser ju skitful och konstig ut på den bilden... aja! Jag och Alexander, som vägrade vara med på kort!



Alexander, Frida, Karin, Ylva och Emma


Åkte tåg med Lindis hem :D

myskväll

Haha jaa.. i natt blrv det inte mer än 4 timmar sömn, och lyckades inte somna sen så jag drog upp till stallet och tränade för mig moster. Nu ska jag äta middag för mamma har gäster :) Sen ska jag hem till Ronji och mysa! 


randombild från stallet, bytta Katitzis vatten


dööööööööddddd

inflyttningsfest igår i v-ås med Ronja, sov kvar i v-ås men gick upp kl 9 och tog tåget hem, MÅSTE sova nu!


ready for school!

Jag sov hos Ronja igår, och idag kände vi oss för att fixa oss till skolan (jag brukar ju inte sminka mig osv... inte så ofta iaf).

Vi ska snart dra mot tåget, så ska Ronja med mig och äta sen börjar jag 12:25. 

Ronja fyller för övrigt 17 bast idag! GRATTIS BEBBI!


right now






Panic!

Som ni vet slutar jag kl 17:00 hela denna vecka, och direkt från tågstationen kommer mamma och hämtar mig, då åker vi till stallet, sen kommer jag hem och då är kl typ 20:30... och jag har ingen dator längre! Darför jag inte kan uppdatera så ofta, jag måste låna min brors dator men den sitter han vid 24/7... 

Just nu är iaf hemma hos Ronja och hon har ingen usb-sladd till sony ericsson så kan tyvärr inte lägga upp någon outfit idag... 


tagen för ett tag sedan


I wish


Katroffelauflauf

Katroffelauflauf = potatiskratäng på tyska

Idag var det en helt okej dag i skolan, åkte hem till Ronja lite senare och vi satt och kollade på Idolauditions (kollar ju inte på Idol). Min bror kom och hämtade mig för ca 30 min sen och nu sitter jag här :D Ska väl egentligen sova snart, ska upp 08:30 i morgon och ta 10:09 tåget till v-ås!

dagens


1 fråga & 1 kommentar




Svar på frågan och kommentaren:
På min skola går vi bara halvdagar och jag har A-veckor och B-veckor, det innebär att varannan vecka börjar jag kl 08:00 och slutar 12:25, och varanan vecka börjar jag kl 12:25 och slutar 17:00. Jag tycker det är hur skönt som helst! Mycket softare än att gå heldagar!

Jag vill lägga upp vad jag har på mig, men inte så kul med bara mobilbilder som sagt... Men visst! Kan ta med mig hightec-mobil medan jag väntar på att min kamera ska komma hem från lagningen! :)


tog nån randombild på mig, 2 år gammal. Jag hade hörselskydd för min bror satt och gasta i skype när han spela wow, haha

jassåjahapp!

Skola från halv ett till fem, hem och stall, rida ut, åka hem och nu ska jag jag nog läsa lite ur min bok vi fick i svenskan, sen ska jag duscha, sen sussa! Imorgon har jag idrott på morgonen, fml :( 


på tågstationen idag efter skolan



det är okej att känna


I'm the lord of the underground, a part of the jungle

Lugnaste helgen på länge tror jag. I fredags åkte jag hem till Måns och kollade på film, fast jag somnade mitt i den andra filmen, haha... Vaknade kl 15:00 och åkte sen hem, sen hade jag hoppträning med hästen för min duktiga moster, och sen va jag med Mattias :)

Imorgon börjar jag 12:25, skönt!



Aspera - Reflections

Me love ♥


stora ögooooooooon

Snart ska jag till stallet med Ronja och hoppas på att få rida med i Emmis grupp :) Finns inte så mkt mer att säga haha... 

Ronja och jag är så vackra... dejta?

RSS 2.0