Emem's (Emilys) födelsedag!


Heartbreaker

Life's a game and it's not fair
I brake the rules so i don't care


Tips

Lee Stafford's hårolja och värmeskydd är verkilgen något jag rekomenderar! De luktar underbart gott båda två och får håret riktigt mjukt och fint.
Värmeskyddet gör håret glansigt och oljan gör verkligen underverk, iaf till mitt hår.

Gör såhär med oljan gör bästa resultat: 
Efter att du har duschat och handuktorkat håret, ta 3 "tryck" olja och smeta ut det i handflatorna och dra igenom håret. Blås håret medan du borstar det och när det är torrt tar du 1 "tryck" till och ha i längderna. Undvik hårbotten. Håret blir hur mjukt och lent som helst.

Dessa prudokter kan du köpa på KICKS och är inte så fasligt dyrt :) 


oljan

Värmeskyddet


gamla bilder

2008 var ett roligt år, kommer ihpg att jag ÄLSKADE hela den sommaren av hela mitt hjärta, och jag kommer nog aldrig glömma hur GLAD jag var då. Det var nog den bästa tiden i hela mitt liv. 

Jag fick min "första" pojkvän jag tyckte om jättemycket
Jag hade världens bästa vänner och var inte osmans med någon 
Det var fint väder i stort sätt hela sommarlovet
Jag fick min första mobil
Jag fick min häst 
Jag hade kul VARENDA kväll















saknar sommaren vi aldrig fick

I somras fick vi fan ingen sol och skönt väder iaf... tror jag räknade att ca 1 vecka sammanlagt var det sommarväder på HELA sommarlovet. Och tur var väl att två av dessa dagar var på Emmis 18-årsfest och midsommar. Fast då var det inte sol iofs, men så pass varmt att man kunde ha shorts... JAJA! Nästa sommar hoppas vi på så jävla mycket bättre väder, så man kan utnyttja sina sommarkläder! 


På Emmis 18-årsdag: Sofia, Nattis, jag och Emmis <3

saknar sommaren vi aldrig fick

 

halvdag på akuten

Åkte till akuten idag vid 12:20, min mage var fan inte bra alltså... Så åkte till vås med mamma och var kvar där till 16:00 ungefär. 
HAHA ALLTSÅ JAG FICK ETT UTBROTT! Jag hatar att ta blodprover i armvecket, kan vara det äckligaste som finns. Har inget problem alls med stick i fingret, men har så jäävla känslig hud i armvecket, och jag var trött, hungrig, hade ont i magen och så kommer hon å säger att jag ska dra upp ärmen. Haha alltså jag fick panik, så satt typ och skrek och fick värsta panikattacken typ hahahaha kommer inte ens ihåg var jag sa, var så jävla stressad! 

Och det gjorde ont att sätta i den, USCH!! Mamma sa iaf att efter mitt lilla utbrott kunde hon knappt sätta i nålen för hon darrade hur mycket som helst haha ;) 


En fin, färsk bild från idag iaf! 

Ont i mageeeen....

Hra haft ont i magen i tre dagar nu, konstant! Så blev ingen skola för mig idag, ska till doktorn ist. Hoppas jag inte håller på bli sjuk, har hela helgen uppbokad med roliga grejer ju :(
Ska försöka få i mig lite frukost nu, ciao! 
 




 

ingen inspo alls

Nej fy i helvete. Blir så trött så jag bara vill sjunka genom gjorden. Hata skolan. Hata läxor och hata ALLT.

I'M GOING INTO HATEMODE!!! 


du å jag Ronja, du och jag! 
 
 
 

RSS 2.0