No mercy

Det är inte lätt att hänga med muskelknuttar på gymmet, SPECIELLT inte när man är med Fredde!
Fan ingen nåd här inte! Haha :) han skulle visa mig nya övningar för rygg, och det blev det minsann!


No more yellow hair


Frissan

Ska till Sofia idag efter skolan och fixa till mitt hår, dsv färga det. Utväxten måste bort och den gula nyansen är hemsk!! Vill vara så blond jag va sommaren 2011, det va en perfekt sommarblond färg... :/ får väl se hur det blir!

I fredags


I didn't think this could happen to me

Take care of those who stand you close. You will never know what might happen.


Just because it burns doesn't mean you're gonna die







Foto: Johannes Larsson 
 
 

Gymdebut!

Åkte till gymmet för första gången idag med brorsan! Han visade mig hur alla maskiner funkar och sedan gymmade vi 1h :D Riktigt skönt!
Jag har ju aldrig stått på ett springband i hela mitt liv, så jag va så jävla peppad på att värma upp hahaha det va askul att gå på ett sånt!


Fight for fitness

Idag innan stallet åkte jag och mamma ner på stan och fixade mitt gymkort! Jag känner att allt inte sitter okej på min kropp... Ska främst träna rympa, mage och lår! Viktigaste kroppsdelarna på en tjej ;)
Betalar för ett år, så nu får vi se hur detta går!


Firar Bea

Är hemma hos klasskompisen Bea just nu med massa tjejer och firar att hon fyllt 18! :)
Vi har ätit tacopaj, sallad, cheesecake och druckit kaffe. Vi har även hunnot med att spela spel, riktigt mysigt! :D


ASBRA COVERS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ROFLMAO = rolling on floor laughing my ass off


Mys igår

Igår åkte jag hem till Nittler för att ha en tjejkväll :D Det var jag, Nittler, Carro, Natta, Lina, Sandra, Emma, Lovisa och hennes kompis Jenny.
Det var riktigt kul, vi åt hamburgare, spelade spel, åt chips, drack läsk och kollade på film :) vi somnade vi 4 kanske och vaknade vid halv 2, kan inte säga att jag sov jätteskönt haha!


Tips - hårprodukter!

Jag minns inte senast jag använde mig av ett "vanligt" shampoo eller balsam, det var nog innan jag färgade håret blondt första gången. Grejen med att ha tjockt, självvågigt hår som jag har (hade) är att det förstördes totalt efter jag färgade blondt. Jag tappade hälften av allt mitt hår och mina lockar var inte lika lockiga längre... Hade jag vetat att just SJÄLVVÅGIGT hår tar mer stryk vid blondering än NORMALT PLATT hår hade jag nog aldrig färgat..

Men inte nog med det - mitt hår dog, bokstavligen. Varje hårstrå blev strävt och topparna kluvna. Min mamma lade självklart märke till detta då hennes hår blev likadant när hon färgade blondt, så därför väljer hon att lägga ner några extra hundralappar pär månad för att vi ska ha BRA grejer hemma!

Shampoot och balsamet från "Kevin Murphy" finns att köpa på Linda's Beutycenter för 250kr st.

Efterbehandlingen "33 Daily Balm crush - black violet" är en sorts kräm du har i längderna i handdukstotkat hår. Blås ej med hårfön. Finns att köpa på de flesta hårsalonger och kostar 200kr.

Moroccan oil har jag i håret när det är torrt. De flesta använder det och mitt hår mår jättebra av denn olja!

DESSA PRODUKTER FÅR ALLTSÅ MITT HÅR ATT LEVA IGEN heh:


Nyår

Har inget att säga om nyår, hade en trevlig kväll/natt med bra folk och fick en nyårskyss av min älskling haha :*

Jag har inte heller fattat varför folk säger:
"Nytt år nya möjligheter?"
" Nu kör vi 2013!"
Eller "Detta år ska bli det bäsa!"
Alltså det är bara ett nytt år? Det är inte så tt problemen/glädjen/sorgen/lyckan försvinner någonstans bara för att det är NYTT ÅR?
Vafan vill man ha en förändring har man varje dag på sig, det gör det inte lättare för att de två sista siffrorna i året byts ut?
JAJA, här kommer lite bilder!


RSS 2.0