Ed Westwick aka Chuck Bass

Ja vet att jag är efter, men jag började kolla på Gossip Girl för någon vecka sedan, och nu har jag precis kollat klart på säsong 5. 
Och dra åt helvete vad jag älskar Chuck Bass! Han är så jävla cool och iskall haha.
Jag ska ha maraton med Ronja imorgon och kolla på säsong 6 på hennes projektor, INGEN kan få kontakt med mig när jag är inne i en serie ;) 








Tråkväder!

Vart är det fina vädret?? Det är kallt VARJE dag nu! Kommer inte ens ihåg senast det var fint väder, när man kunde ha shorts och så :( 
Fyfan.. Det har regnat typ hela dagen idag och det är 10 grader varmt ute, och dessutom är hela min skärm på mobilen spräckt så jag ser knappt vad jag skriver :@ 

NÅVÄL! Nu ska jag cykla till stallet. Japp ni läste rätt! 



Mammas älskling

Katitzi har kolik (ont i magen,förstoppning), och jag fick ringa ut veterinär idag :( 
Han förde ner en slang i hennes näsborre med vatten och olja som ska förbättra chansen att det släpper, och sen ska jag gå med henne i 5-10 minuter en gång varje timme. Det fick jag betala 2850kr för liksom haha... LIVET SIM HÄSTÄGARE! 

Nu hoppas jag bara att hon blir bra. Aldrig kul att se sina djur ha ont och inte vill äta.. 

Mammas älskling <3 





Mina sötisar

Åh jag är helt kär i mina kattungar, vill aldrig att dom flyttar! :'( 
Dom har precis öppnat ögonen nu, men längtar tills dom är 5-6 veckor. Då är dom sötast och roligast! 

Mina bebisar <3 






Det var kul, men inte SÅ kul

Är det bara jag som inte upplevde studenten som "mitt livs bästa dag"? 

Jag menar, jag hade ashöga förväntningar, då menar jag HÖGA! Jag tänkte "shit nu kommer jag ta studenten, det kommer vara så jävla kul! Alla har ju sagt att jag ska njuta varje sekund för det kommer vara den bästa dagen i mitt liv!" 

Ärligt, SÅ kul var det inte haha. Det var som en helt vanlig avslutning, fast med flak och att man inte ska tillbaka till skolan. Festa har jag gjort varje avalutning sen 8:an. Sen jag fyllde 18 har jag gått ut på krogen (syftar på studentfesten) och det har varit roligare gånger på Pitchers än på studentfesten som va på BMB. 
Det roligaste på hela studenten va typ flaket haha. Annars var det som en vanlig utgång - man åker dit med kompisar, dricker, dansar, dricker mer och när man är trött åker man hem. 

Haha nu låter jag typ bara bitter! Men det jag menar är att jag kommer inte vara avis på de andra som tar studenten nu, för jag hade helt lagom kul, men inget jag kommer minnas som "mitt livs bästa dag". Summerburst 2013 var fan roligare än att ta studenten haha... 

NÅVÄL! På denna bild under är några dagar innan studenten, när vi skulle på maskeradfesten. Jag var skitfull, heh. 




Kvällspromenad med hästen

Tog en kvällspromenad med min älskade pålle idag, så sjukt varmt och fint väder! 

Imorgon ska jag och Ronja ner på stan och gå till Arbetsförmedlingen samt lite i gallerian :) 

Katitzi <3




#student2014

Jaha, det var väl skoj det här! 
















RSS 2.0