If you must leave

If you must die
Die knowing your life was my life's best part




Miss him already

Min största ångest någonsin är söndagar, för då vet jag att jag har en veckas hårt slit på jobbet framför mig plus att det är lång tid kvar tills jag får träffa Simon igen haha... Vi träffas ju bara på helger och jag avskyr att vara ensam, därför känner jag mig tio kilo lättare i bröstkorgen när det är fredag, NO WORK AND NOT ALONE ANYMORE!! 


My sad look when it's time for him to go home haha 



Mitt liv i en bild




Ekologiskt är viktigt

I vår familj köper vi i stort sätt bara ekologiska varor, vilket jag tycker är väldigt bra! 
Jag går alltid från affären med bra samvete, eftersom jag vet att det inte är några gifter i det jag äter, jag kör naturen en tjänst och de djur som köttet kommer ifrån har haft ett bra liv innan de dött. 

Det är egentligen konstigt att det heter "ekologisk" när all mat från början var ekologisk. Det borde stå på skyltarna på affärerna "vanlig mat" och "besprutad mat". Undrar hur många som skulle bli sugna på att köpa "besprutade äpplen" haha... 

När jag och Simon bakade! 




Höst/vinter

Den första snön kom i fredags, dock stannade den inte på marken så länge, men det gör inte så mkt för jag har inte vinterdäck på haha... 

Nu i helgen har jag umgåtts med Emmis och Sofia i fredags och sedan Simon resten! :) Jag, Sofia och Emmis åt Spicy i Västerås och sen kollade på Idol hemma hos Emmis. Efter det hämtade jag och Sofia upp Simon på station och sen åkte vi hem. 

Igårkväll var jag och Simon på bio, så såg Fury, den nya med Brad Pitt som utspelar sig under andra världskriget. Den var riktigt bra! Och lite rolig faktiskt! 

Nu ska jag och Simon baka, senare ska jag till morfar som fyller år, och sen kvällsfodra i stallet! 

Några egopics från fredags









RSS 2.0