Brunett

Jag borde ha lärt mig vid dehär laget att det är brunett jag ska vara. Förevigt. Haha. Jag orkade bara inte med att vara gulblond eftersom den gråa färgen inte fastnade på mitt hår så jag färgade håret brunt igår. Måste dock färga en gång till men det får bli nästa vecka! 

Pout 



Das outfit

Skjorta - HM 
Byxor - DrDenim (Carlings) 
Skor - Nike Airforce 
Tjej - Renée 







Dreaming

"I don't really care. He is like a broken mirror and I know that I have to fix him. I have to put all the pieces back, every single one of them."




ISLAND

Förra helgen åkte vi till Island med jobbet och var där fre-sön, och det var sååå kul!! 

Första dagen fick vi checka in på hotellet och sen åkte vi och badade i den Blå Lagunen!!! SJUKT! 
 Sen fick vi äta middag på egen hand och kolla runt lite. Kvällen slutade med att jag tänkte gå upp och lägga mig men hamnade i lobbybaren med Jonte, Odd, Stefan, Jonas och Jocke ✌🏻️ 

På lördagen gick vi upp tidigt för att åka iväg på aktiviteter, och jag hade valt att rida islandshästar. Det var deeet bästa jag varit med om! Över fyra timmars ridning i landskap där det knappt fanns en människa i närheten, endast vidder och vatten. Det var så himla vackert! 
På lördagskvällen hade vi middag tsm med jobbet och sen fick vi klubba hela natten! 
Jag kom hem kl fyra på morgonen efter en sjukt rolig kväll med flera kollegor och vi hade såå kuul 💃🏻💃🏻 

Vi åkte hem på söndagen och kom hem till Sverige rätt sent och har varit hur trött som helst hela veckan nu, men inorgon är det helg! 

















RSS 2.0