Det kommer bli okej

Har ni tänkt på hur lätt det är att ge andra tips, men det är så otroligt svårt att själv följa dessa när det behövs. 

Ja, jag är nere i en svacka igen. Eller, jag har varit det i ett år. Men ibland har det varit bra. Riktigt bra, och ibland är det bara sämre. Jag vet att allt kommer lösa sig. Jag är bara i en tid där allt varkar så komplicerat. Det blir liksom aldrig som jag tänkt mig och jag är maktlös eftersom jag inte kan påverka det som händer. 

Det är en jobbig ålder jag är i. Jag kan liksom bara inte springa in på mitt rum, slänga igen dörren och gömma mig längre. När man är vuxen kan man inte agera som man gjorde när man var 13 år. Man måste tänka mer. Reflektera mer. Det kommer naturligt ändå, dethär "vuxna" beteendet. Fast ibland har jag ju lust att skita i allt. Men det funkar inte så nu. Jag kan inte ringa och sjukanmäla mig från jobbet för jag är ledsen som man lätt kunde göra när man gick i skolan. Jag kan inte käfta med cheferna som jag kunde göra mot lärarna om jag var på dåligt humör. På något vis får man bita ihop. Kämpa på. Man måste göra det. 

Jag försöker hitta på saker som får mig på andra tankar, men jag har så mycket i huvudet. Ibland känns det som att alla mina tankar och funderingar virvlar runt i någon sorts enorm orkan och ingenting står still. Det bara snurrar och hur mycket jag än försöker kan jag inte greppa tag i EN tanke. Men det kommer gå bra. 

Det kanske verkar svårt, men ibland måste man bara låta allting vara. Sina tankar, sitt huvud. Bara ignorera det för att själv kunna fungera. 






RSS 2.0