alone

Ååå idag var min häst jätteduktig efter skoningen :D Jag longerade henne och hon var verkligen superduperduktig! Hon har fått så bra kondis och blivit så stark så hon orkar så mkt mer, skitkul att se! 
Imorgon ska jag antagligen rida i Emmis grupp på ridskolan, ska bli skoj :)


den här hästen longeras, för er som inte vet vad det är. Man sitter alltså inte på hästen utan jobbar den från marken.


trunkväska och nya converse

Slutade 12:25 idag och efter det träffa ag Ronja och vi gick i stan ett tag. Jag köpte en ny trunk väska och ett par nya svarta converse :) Tog 14:27 tåget hem och nu sitter jag hemma hos Ronja. Senare ska jag till stallet för min häst ska skos. 

LATER




Renée photoshoppar - Milou 2010

Före


Efter

äntligen!

Idag ringde mamma och berätta att dom har hört av sig från där min kamera är på lagning utomlands någonstans. Dom håller på att laga den och är snart tillbaka i Sverige, härligt! Har saknat min kamera som ini helvete... :( 

Idag när jag kom hem från skolan somnade jag och sov i fyra timmar, soft värre. Ska nog lägga mig snart igen och sova :D


Ronja och jag


tired

sov bara fem timmar inatt, om ens det, så nu ligger jag ute i mitt hus hos pappa och ska kolla på nått avsnitt av oth sen ska jag försöka sova. Godnatt <3



Home

Kom precis hem från SalaMässan, var där med Gloria och hennes kompis Sara. Ulrik Munther spelade som sagt och jag kom hem med en signerad skiva från honom, inte helt fel! Snygg var han också, mjau...

Nu ska jag snart dra till stallet och fodra, sen ikv ska jag ha filmkväll med Lukas :)


jag på Mässan





Mumma!

Thaimat och cola är ju inte så fel såhär på kvällskvisten :D Haft en hur bra dag som helst idag, varmt och härligt! Fick en kommentar att jag skulle börja skriva namn på dom som jag är med, och det ska väl inte vara så svårt att börja med :) Jag var ute och gled idag med Fredde, Linus och Jocke! Sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi till stallet och jag gick ut och gick med min fina häst <3


bilder från promenaden. Gud vad jag älskar min häst








Ulrik Munther

Nu i helgen är det Salamässan, och imorgon kommer Ulrik Munther hit, mums... Han är så jävla söt :D Han är ett år äldre än mig men ser typ ut som en 96:a tycker jag.. synd... :(

Aja, snart ska ut och åka longboard med bästa killkompisar!

Ulrik







trululullulu


Mot skolan

Början egentligen 12:35 idag men ska som sagt åka nån timme tidigare så vi hinner äta i lugn och ro.
4 lektioner idag, slutar vid 17:00, hejs!

bild från igår

Fråga



Svar: Japp, Johanna och Alexander är ett par nya kompisar från min nya klass. Jag har väldigt lätt för att bli vän med folk och är nu efter ca två veckor vän med alla i klassen :) Det går jättebra , är hur nöjd som helst med mina nya classmates! <3

Blame me!

Förlåtförlåtförlåt för att jag inter har bloggat men kör på det vanliga att jag har haft fullt upp :o Kom hem som sagt från Falun i söndags och sen har skolan tagit hut mkt tid som helst, slutar ju 17:00 varannan vecka och sen är det stall på det, så har inte haft tid... 

I morgon börjar jag iaf kl 14:00, fast ska dra till v-ås lite tidigare och käka på konsterhuset med Johanna och Alexander :)


Några bilder från Falun förra helgen!

Marcus!


Max, Danne och Ronja!


vi sminkade danne haha...


Ronjiiii




Max, Jonas och jag

ready to go!

Klar med smink, kläder och hår samt packning, vilken sekund som helst kommer vår skjuts sen bär det av till Falun! Kommer förmodligen inte blogga på hela helgen, puss



I'm so fluffy, I'm gonna die!!

Resultatet av 12 flätor i håret i timmar!





@Ronjas place again

Nu är jag hemma hos Ronja och vi förbereder oss för att dra till Falun i eftermiddag! Ska bli kul att träffa folket där uppe igen! :) Jag sitter för övrigt med 12 flätor i håret som jag har sovit med under natten för att få krusigt hår, sweet!



Longboard och Skateboard

I förrgår var jag och Ronja ute och åkte runt HELA SALA! Hon åker skateboard och jag på min longboard. Det tog hela tre timmar! Vi var lagom svettiga och trötta när vi kom innanför dörren sen på eftermiddagen...


Ronja!



jag



två frågor




Svar på fråga 1:
Det är som en skateboard, fast lite lättare och skönare, en longboard mer "glider" än "rullar" som en skate om du fattar vad jag menar haha :)
Ja såklart jag kan åka, skulle vara pinsamt om jag köpte en men inte kunde åka, men jag kan inte trixa och hålla på så, jag har den bara ist för cykel :)


Svar på fråga 2: Än så länge är alla nya med varandra men jag har blivit kompis med de flesta i klassen och den är helt okej! Kommer inte byta klass iaf :)



Longboard

Igår köpte jag en longboard! Jag är skitnöjd med den, eftersom den är blå och min det är min favoritfärg :D
Och eftersom min cykel blev snodd så är det den jag nu åker på till och från tågstationen på mornarna då jag ska till skolan, helt ok!


den jag köpte

Fråga



Svar: Svaret på det hittar du här: http://rrrenee.blogg.se/2011/july/fraga-1.html#comment
:)

imorgon är en annan dag än idag

Imorgon börja jag gymnasiet. Fett grymt, hoppas det blir en bra klass med en massa snälla och trevliga människor. Jag känner inte en enda som ska gå i min klass, vet inte ens någon annan än jag som har sökt det jag har sökt. Blir väl kul att lära känna en massa nya!

Bilder från idag


softade hemma hos Ronja



Glorias hund Vissla, hon är så hiimlans söt!



today

Vaknade kl 09:00 imorse, vet inte varför :o Gick iaf ut och solade och efter någon timme kom Ronja, vi chillade lite hemma hos mig och sen gick vi till stallet. När jag var kvar där tog vi ut Glorias 2 kaniner (hon har bara två kvar) så dom fick skutta omkring och äta gräs i typ en timme :)

Nu sitter vi hemma hos mig och har precis ätit och vet inte vad vi ska göra...





2 bilder från när jag sjunger på skolavslutningen

Emmis har en video på när jag sjunger också på sin kamera, men vet inte om jag skulle vilja lägga upp den... Var så himla nervös och min röst darrade och hakade upp sig typ tre gånger... haha Men här är två bilder iaf! :)







Visade aldrig min klänning som jag lovade, såhär såg den ut iaf! 


drar mig mot stallet

Nu ska jag åka upp till hästen min och rida lite. Sen ikv ska jag träffa Erik ett tag och prata sen ska jag vara med Lindis :D Vi får väl se vad vi hittar på. 

Katitzi<3



solsken

För första gången på länge var det varmt och sol när jag vaknade idag, härligt! :)
Jag hade ställt larmet på 12:00 men vaknade 11:30 av att min bror och hans kompisar väsnades, dom skulle på kryssning. Avis :( I allafall, jag drog på mig bikinin och gick ut och solade ett tag, fick tillbaka lite färg. 


me right now

-RRRenée.




photography

Guuud vad jag saknar min kameraaaaaaaaaa! Vill att den ska komma hem. Saknar att kunna fota när jag vill, har missat så många tillfällen. 


tagen med min mormors kamera

You can Canon

Thank you

If I had the power too change one thing, I would bring you back today
In this lifetime, I wanna thank you, for showing me the man in the mirror.
In this lifetime, I wanna thank you, for motivated the world in deliver.
We cry out of joy
You made the whole world doing the moonwalk






hemma från Falun

Igår ganska sent kom jag och Ronja hem från en awesome helg i Falun! Första natten tälta vi och andra natten sov vi hos kompisarna :D Vi hade iaf hur kul som helst, måste göras om! 

Finns tyvärr inga biler :( ingen av oss hade kamera, det sög ju... 


jag och min älsklingsmisse <3


@Ronjas place

Just nu sitter jag hemma hos Ronja vid hennes data medan hon packar till Falun i morgon. Snart ska vi hem till mig och beställa pizza, softa och i morgon drar vi vid 15:00 :) TAGGAD!

Fina Ronja!
R

sista dagen på jobbet idag

Jobbade klart idag och fick lön, inte helt fel :D
Imorgon drar jag och Ronja antagligen till Falun och softar järnet. I'm never gonna forget this summer


miss u classmates <3

Fråga




Svar: Haha jo det var min pappa! Nej han jobbar inte där, han har egen målerifirma och köper bara färg och tapeter däifrån som han anväder i jobbet. Vi hade bråkat lite på morgonen så han pussade lite på min kind innan han åkte som förlåt, hihi :)

Favortien i filmen " dumma mig " - AGNES!

Gud vad jag älskar den här lilla flickan! såååå sööööööt!
IT'S SO FLUFFY I'M GONNA DIE!



solsolsol

Idag har jag jobbat några timmar, sen drog jag till stallet. Det var så varmt idag så jag höll på att dö :o 27grader i skuggan.... 

Ikv vet jag inte vad jag ska göra :D




RSS 2.0