Sleepovah

Tog bilen igår och drog till Emem i Hallsta och sov där. Varje hång Mio åker hem för att sova hemma måste jag typ sova med nån kompis, hatar att sova själv! :(

Några egopics från Emems badrum i morse! 






IKEA

Igår var jag och älskling i vås hela dagen och köpte grejer till lägenheten, det va så himla mysigt och kul! :D 
Vi köpte matsalsbord och stolar, soffa, grejer till köket, dekorationer, ljus och massa annat skoj! Vi var lagom trötta när vi kom hem!




Förrgårdagens

Kände mig lite frussen, så det fick bli mössa på! 
Denna mössa köpte jag på Lindex för typ 2 år seb för 20kr haha.... Aldrig använt den dock :)
Matcha den med svart halsduk och min nya tisha från Carlings :)





Åter igen!

Ni som följt min blogg från start vet att jag precis i början av bloggen skrev om en mangaserie "Mermaid Melody". Jag kopplade in min gamla externa hårddisk (eller va det heter haha) och hittade ALLA 52 EPISODER FRÅN FÖRSTA SÄSONGEN JAG LADDAT NER! 

Nu sitter jag och kollar och drömmer mig bort till hur det va från början när jag hitta denna serie, så "barnslig" och perfekt att titta på! 

Alla kärleksproblem och roliga saker som händer, ååå denna är så bra! Här nedan får ni lite bilder jag nyss tog från dataskärmen! 














School

Har lektion, ledarskap och orginisation, och ska lyssna på några klasskompisar som ska hålla hela klassen idag :) 
Nästa vecka är det min grupps tur :(( 
Får se hur det går... 




Kaos i Sala

DollarStore har öppnat i Sala, så nu har salabor fått ett nytt ställe att hänga vid haha... 
Jag är en typisk "ju dyrare desto bättre-person", skulle aldrig köpa smink, hudgrejer eller sminkborstar för 10-30kr som det kostar på den här affären, men godis å sånt köper jag lätt! :) 
Var där nyss med Mio och hans pappa, och skulle köpa ett iphoneskal men det betalade älsklings pappa åt mig :D snäll! 






Lördagsfix

Sitter och känner mig extra tjejig just nu, håller på att sätta på lösnaglar... Mina naglar är ju hemska, så tål inte att hitta på dom haha. 




.




TATTOO

Detta var vad jag bokade in i förrgår! Jag tattuerade mig! 
Gud va så himla nervös innan, trodde jag skulle avlida... Men det gick asbra, gjorde inte alla så ont som jag hade förväntat mig, det tillochmed kuttlades på några ställen haha :D 

Pain is temporary 
Quitting lasts forever 





Imorse 06:30

Går ju alltid upp 06:00 när jag har tidiga veckor i skolan, men imorse fick jag gå upp 05:30 för att hämta mamma hos Fredrik pga. att det regna -.- 
Va såå trött och det var riktigt jobbigt att sätta sig i en bil (som är svinkall) i bara onepiecen och köra 3 minuter efter man vaknat :( 
Jaja, såhär såg jag ut en kvart innan jag skulle till tåget, tur att smink finns sånahär svåra tider! ;)






Just pictures

Börjar dra ihop sig! Typ två veckor kvar till jag och älakling får lägenheten. På söndag ska vi skriva kontrakt! 
Ska bli såååå kul att inreda och då ha det som man vill! Dessa dagar är så roliga just nu, idag bokade jag även in något som jag ska göra på tors efter skolan. Gissa vad? ;)

Haha det enda bra med dessa skutdatorer vi fick - man kan gömma sig när det ringer! 




Studentkryssning

Nu är studentkryssningen bokad (i April haha) och jag ska åka med Bea, Emem, Börje, Emma, Manda och min älskling! 
Ska bli så skönt att veta att min pojkvän är med, det finns ju alltid idioter som kommer fram och inte fattar att man är tsm med någon! 
"Jag har pojkvän" 
"Ja men han är inte här?" 
Alltså åååååå kasta er i väggen! Tror ni seriöst att man ba: Nejj du har rätt kom så ligger vi!! 
Retards, den dagen jag är otrogen kan jag lika gärna ta livet av mig. 

MEEEN nu kommer vi ha kul som fan! 

Randombild från skolan idag




New in - makeup + tips!

Ignorera mina hemska naglar! 
Min kära vän Carro som utbildar sig till makeupartist har tipsat mig (som har liten mun) att använda ljusa färger om jag ska använda läppstift, då mörka färger bara ser den att se ännu mindre ut. 
Så om du har liten mun som mig och knappt nån amorbåge (crycry) så använd en ljusrosa läppenna att markera dina läppar med och sedan ett ljust läppstift! 
Jag köpte dessa igår och älskar den sista korallrosa färgen, mummaaa









Vad ska jag och min pojkvän göra?

Ni kom ihåg igår att jag lovade att skriva vad jag och min pojkvän gjorde igår? 

Vi var och kollade på en lägenhet, som vi kommer flytta in i den sista September! 
Jag är så himla glad, känner att detta kommer bli så jävla bra! Det är en tvåa mitt i stan på 62 kvadratmeter. Men det är inte lägenhet med portkod och så, utan det är med en egen liten innegård och dörren är som en vanlig ytterdörr på en villa, då jag kommer äntligen kunna köpa en egen katt! 
Har ju alltid velat haft en liten kattunge som bara är min, men mamma vill inte ha fler djur och pappas tjej är allergisk, men nu jävlar åker en katt in kan jag lova! :D 

Jag och älskling ska till IKEA nästa vecka och köpa soffa, bord+stolar och massa smågrejer som klocka, tvättkorg, glas osv! :) 
ÅH är så exalterad, vill fixa allt nuuuuu! 
 
 
 
 
 

Dagens

Sjal - GinaTricot
Kappa - Vintage
Tröja - Jack&Jones
Byxor - Gamla från GinaTrucit
Skor - Nilson Shoes 
Väska - Michael Kors (turkiet)







Uppdate

Uppdaterade nyss blogg.se's app på min iphone, och fyfan vad coolt! Påminner om youtube när man klickar runt, så himla mkt smidigare nu! 

Idag vad en rolig dag, kan berätta imorgon!! :D 

Min älskling och jag kollar film just nu :*





svar på två kommentarer

Tycker du MJ är bra!?! :D typ ingen som gör det nu känns det som :c

Jag älskar Michael Jackson, han har varit min största idol reda 4:an! :) 
Haha tycker du inte?? Jag tycker nästan det är tvärt om, att efter han dog "började alla" älska honom, även de av mina kompisar som sagt att de hatade honom innan... Men sen kommer det ju alltid finnas dessa losers som droppar kommentarer som "MJ va pedofil och plastig", precis som att de tror att han sjunger med kuken ;)
För mig kommer han alltid vara en förebild, eftersom han alltid behandlade alla lika och verkligen brydde sig om de som hade det svårare, som fattiga barn osv.
Allt han ville var att göra världen till en bättre plats, vilket jag beundrar honom för! Det finns så mycket själviska idioter här i världen....
 
 
 
 
Är du tillsammans med han mio som sjunger?? OMG, hur träffades ni? Kan du inte berätta lite om er? Lägg upp bilder på han! Han är jättesnygg, gaaah avundsjuk. Vore jätteintressant och veta! älskar hans musik! Tycker du också om hans musik? Lyckos dig som får träffa han!!!


Haha söt du är! Du ska veta att det är inte så speciellt alls, det är som att träffa vilken kille som helst :) Dock kanske det är annorlunda för mig med tanke på att jag aldrig brytt mig om hans musik... Visst tycker att han sjunger bra men jag bryr mig faktiskt inte ett skit om hans "sjungade" rent ut sagt haha :D
Han är omtänksam och snäll, rolig på sitt korkade vis (hehe) och så jääävla envis så ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen haha, men även vi har våra bråk precis som vilket par som helst :)
Vi har varit tillsammans 1 år nästa månad, och vi har haft det kämpigt av privata anledningar men vi har alltid kämpat oss tillbaka för att vi älskar varandra :) Vi träffades genom en kompis förra sommaren. 
Nu håller vi på att leta lägenhet (som han får betala till jag tar studenten nästa år mohaha), sedan har ju även vi våra små drömmar om familj osv ;) 
Vet inte om det finns så mycket mer att berätta... du får väl fråga så kan jag välja om det är lämpligt att svara på eller inte haha! Här får du lite bilder från när vi var i Turkiet, Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




 

Late nights, we don't give a damn


New In!

Var till Makeup Store idag efter lunchen och inhandlade en foundationborste till mig själv! :D
Jag använder ju i stort sätt bara ID-puder, men dom gånger jag har flytande foundation (typ när jag festar) så använder jag en gammal hederlig "pensel" från KICKS.
Den blire bara ränder av, uuschaa


Foundationbrush #366


Tjena mittbena

Provade på att ha mittbena när jag fixade mig i lördags, men upptäckte att det kan jag fan inte ha förutom när jag har håret som på bilderna under... Har så runt ansikte framifrån och så liten mun så såg bara dumt ut i utsläppt...

Blev finare nu när min lugg har växt ut och blivit längre, kan knappt kalla det lugg ens haha :)


Sala Statt


RSS 2.0