Keep your head up like a champion

It's going to be okey
You're going to be alright 
Sometimes you just need a brake 
Too over again see the sunlight 
But i'm never gonna stop trying 
And i'm never gonna stop fighting
Until my heart tells me that's enough
I'm gonna give all I have to be with you





Hahahaha

Jag älskar prank, det är såååå roligt att se folks miner när de inte har en aning om att de blir filmade! Jag satt lite och sökte på youtube på roliga prank och detta nedan var det roligaste! 
Det är en chef som är "otrogen" med en annan kvinna som syns på en webcam, samtidigt som hans "fru" kommer in i samma rum! Hahahaha 
 
 

Mitt (vårt) mysiga fönster

Okej, jag har blivit beroende av ljus, av alla dess former och storlekar. DOFTLJUS SKA DET VARA! 
Har ljus i köket, sovrummet och vardagsrummet, typ 5 i varje rum! 
Såhär ser fönster ut i vårt vardagsrum 







Måndagstips - Chrissy Costanza, Against The Current

Ett litet musiktips på måndagseftermiddagen! Jag har nämnt Chrissy förr för er som följt min blogg, hon är riktigt duktig och sjukt söt! Hennes band hon spelar i heter Against The Current, men hon gör även covers tillsammans med Alex Goot, Luke Conard osv. 
 
 

Godmorgon från bussen

Godmorgon folks! Sitter just nu på bussen till skolan och dricker te ur min nya take away-mygg. Har länge letat efter en sån eftersom jag ofta till ta med kaffe/te till skolan, så hittade jag denna på inne på IGOR i Vås, 29kr! Den kostade 59kr egentligen, så jag slog till :) 

Min natt var fan inte rofylld måste jag säga! Mio brukar alltid gå och lägga sig efter mig på kvällarna eftersom han inte har något att gå upp till, men någon timme efter jag somnat vaknar jag alltid av att han kommer och lägger sig. Igår somnade jag runt tolv, och sen drömmer jag värsta mardrömmen och vaknar med ett ryck, och inser att Mio inte ligger bredvid mig!
 Jag tittade ut i vardagsrummet men det är helt tyst, både TV och hans dator är avstängda. Jag ropar på honom men får inget svar, så han var inte på toa, då skulle han höra mig. Jag ropade en gång till högre, men fortfarande inget svar. Jag trodde han hade gått nägonstans! Jag fick panik och flyger upp ur sängen, så hittar jag honom ihopkuren i soffan mes båda katterna. Han hade somnat när han kollat film tydligen haha... Han kom och la sig i sängen, och när jag tittar på klockan är hon 06:00, jag har alltså sovit ensam HELA natten! 
Brukar aldrig kunna göra det när han är hemma och ska komma och lägga sig, haha... Sen kunde jag inte somna om så låg vaken i 45 min till mitt larm ringde, suck... 





Inga bortskämda katter alls!

Jag har glömt att bligga om vår nya katt, Paris! Vi tyckte att Heaven inte skulle vara ensam, för det finns ju dom dagar då både jag och Mio inte är hemma på flera timmar. 
Säg hej till Paris! 

Och jag och Mio skämmer verkligen bort våra katter måste jag säga! Dom får alltid en liten smakbit av det vi äter, och båda äter verkligen allt! Pasta, ärtor, potatis och jag vettefan haha... 

Pls daddy can I have a taste...? 

Okejdå... 



Trött idaaaaag

Hade det jättetrevligt i Västerås igår på Pitchers (typ en "socialkrog") med klasskompisar och andra vänner! Åkte dit till 22:00 och kom inte hem förren 03:00 imorse, gah! Var lagom trött då... Det bästa som finns när man kommer hem från såna kvällar är att tvätta av sminket, smörja in ansiktet och krypa ner i sängen med tanken att jag har inget tid alls att vakna till imorgon!! 
Sov till 12:00 idag, sen gick jag upp och lagade potatismos och fiskpinnar! Wifey. 

Egopics från igår. 
Foundtion - FitMe  
Concealer - FitMe 
Ögonbrynspuder - ID Bare Minerals
Puder - ID Bare Minerals 
Rouge - ID Bare Minerals 
Kajal - Maxfactor 
Mascara - Max factor 
Läppstift - CLARINS






Svartvit

Har inte så mycket att blogga om, egentligen. Skolan är som vanligt, vardagarna är som vanligt, hästen är som vanligt, rätt tråkigt liv jag har egentligen haha! :( 
Ikv ska jag vara med några kompisar och dricka lite, dock inte mycket alls, jag brukar aldrig dricka och nu har jag druckit 3 helger i rad... SKÄMS!! 




Hos mamma

Är hemma hos mamma just nu och umgås lite med Emmis, bror och Sebbe. Men den jag mest har saknat är Gin, min älskade "lilla" misse! Han känns dubbelt så stor nu när man är van med lilla Heaven där hemma :') 




Haha

Ni vet när man går på toa och bara ska kissa, men fastnar vid mobilen och kan bli sittandes i 30-40 minuter helt uppåner? En sådan gång hade jag igår, problemet var bara att Heaven gick med mig in på toan (antagligen för hon inte ville vara själv), och i början gick hon bara runt och lekte med en gammal toarulle osv, men sedan tyckte hon nog att jag satt där lite väl länge (jag fastnade i youtube) så hon hoppar upp på min nacke och lägger sig i sover! 

Hahah så himla rolig!



Mina fina

Mina största kärlekar, och min häst såklart! <3




Live från toan

Back to bussines. 
Här står jag på toan och bloggar. Hör hur kön växer utanför! Haha nejdå, är faktiskt i klassrummet och har kultur och etnicitet. Skitkul, gaah. 

Slutar 15:40 och efter det blire stall som vanligt. Ciao! 





Sista dagen på lovet

Idag är det sista dagen på lovet, och detta är nästan första gången jag INTE längtar tillbaka till skolan. Jag är sååå skoltrött så det är sorligt. Lite tråkigt nu innan man tar studenten. Undrar liksom hur detta kommer påverka betygen... MENMEN! 

Idag var det full rulle hela dagen. Först stod klockan på 09:30 för att Johannes skulle fota mig kl 11:00. När det var klart åkte jag till ICA och erbjöd mig att kunna jobba på jul och nyår. 
Jag tog ut pengar och köpte ett katthalsband åt Heaven hon ska ha när hon börjar gå ute. 

Sedan åkte jag hem, lagade mat, tittade på en film, åkte till stallet och när jag kom hem diskade jag. Jag belönade mig själv med sushi men åt föe många så nu mår jag illa ist :( haha... 
NU ska jag iaf sova! Godnatt! 

En bild Johannes skickade från dagens fotning 



Kul att vara ute!

Heaven har fått börjat gå ut korta stunder, tycker det är så taskigt med innekatter! :( 
Vi börjar försiktigt, typ 10 minuter åt gången. Hon vågar inte gå speciellt lpngt bort, men man märker att varje gång hon är ute så vill hon gå lite längre och längre :) Det är så skönt att hon inte är en sån katt som springer undan när man kommer emot henne, så när det är dags att gå in lyfter jag bara upp henne och går in! :) 







Läppförstoring

I måndags åkte jag med Emem till Sthlm för att för första gången pröva att fylla i läpparna! 
Jag har ju alltid haft lite komplex över min mun för att den är så liten, och restylane (stavning?) försvinner ändå efter ca 3 månader, så kul att testa! 

Mitt gick på 1200kr, och jag tyckte inte att det gjorde ont alls! 








RSS 2.0