What are you waiting for?

Always fight 
Never back down 
Always stand up 
Never give up 
Always a soldier 
I will never lose 




Bus ute






Har gjort mycket idag!

Igår sov jag hos Gloria, och idag har vi fått mycket gjort! :) 
Det började med att vi vaknade, åt frukost och sen gick vi ut med hennes hund på en långpromenad. Efter det gick vi all in och målade hela hennes korridor på övervåningen till vitt. Det rog ett par timmar, efter det åkte vi med hennes farfar till ikea och köpte byrå, spegel och en stång som hon ska ha till sin walk-in-closet. 

När vi kom hem fixade jag stallet och cyklade hem. Efter ett tag kom Emmis och Mio och jag har hjälp dem att färga håren haha! Mio ville ha brunt hår så jag blekte hans hår två gånger och sen i med en brun färg. Emmis skulle förbättra sin ombre så höll jag på med det också (y) 
Vi var till ica ockaå och köpte grönsaker och dipp, nu ska vi kolla på film! :D 





H A P P Y

Jag har jobb 
Jag har en vacker häst 
Jag har världens bästa vänner 
Jag har kärlek 
Det är fint väder 
Det är sommar 
Jag är lycklig 

Randombild från Emmis födelsedag 



Mitt jobb

Jag kom på att jag inte skrivit vart jag har fått jobb någonstans! Jag jobbar på Apotea, det ligger i Morgongåva och är ett internetapotek. Om ni går in på apotea.se sp förstår ni :D allt som beställs där ifrån kommer till Aptoeas lager, och det är där jag jobbar. Jag har listor med produkter och mediciner som jg packar ner i en vagn, och sedan lämnar jag vagnen till de som ska packa varorna och skicka iväg dem :)

Jag fick lära mig packa i fredags, det var skitkul faktiskt haha :D Men fyfan vad vi som plockar i vagnarna rör på oss!! 
Det enda vi gör är att gå fram och tillbaka i gångarna, och det måste gå undan eftersom vi har en deadline. 

Här ser ni hur långt jag gick idag på 2,4h. Det var mellan 07:10 och 10:00. Tänk då att jag började kl 06:00 och jobbar till 17:00! 

Just nu ligger jag med benen i taket för att få ner blod/vätska. Har såååå omt i fötterna :( 




Det är bara att kämpa...

Såhär ser mina larm ut just nu, och klockan är 22.50! :'( 
Jobbar dessutom till 17:00 varje dag, LORD HAVE MERCY! 




Emmis 20 år!

Igår firade vi Emmis som fyller 20 år idag! Kvällen började med mat och dryck hemma hos Emmis, sedan fick vi skjuts till Västerås av hennes föräldrar till Emmis och hennes pojkväns lägenhet. Där görfestade vi med spel osv! :) 
Sedan tog vi en 20 minuters promenad till stan. Det var ju såååå himla varmt och skönt igår! :D 

Idag har jag varit i stallet och tagit en skön tur i skogen, sedan fick Katitzi en dusch och så :) Nu ska jag till pappa och hämta lite kläder! 




Happy birthday(s)

Här kommer lite bilder från Carolines, Natalies och Idag födelsedagsfirande jag var på. Det var riktigt trevligt och kvällen började med förkrök hemma hos Ida, sedan drog alla it på hotellet! :) 
Jag var kvar till dom stängde och sedan åkte jag hem oc la mig på en gång, men roligt hade jag! 










RSS 2.0