Lite småkravs!

Tänkte lägga upp lite bilder på lite småkravs jag har köpt på mellandagsrean! Men detta är inte allt, köpte 3 tröjor, en halsduk, en jacka och en mössa också, men dom fotar jag en annan gång! :) 

Silvershampoo och torrshampoo

Trosa och bh 


Ögonskuggor, läppenna och silvrigt nagellack 


"Standardklockan"


Primer 


Gosig oversize "kvällstisha"













Ingen lur

Anledningen till att jag inte har bloggat på ganska länge är att min iphone är sönder, och jag bloggade från den hela tiden.... Och ja, jag erkänner, jag kastade den i backen. Typiskt mig. Men jag blev arg, och har nu pappas gamla Sony Ericsson :( 

Imorgon är det iaf julafton, så jag önskar alla en riktigt god jul och hoppas ni får fina paket! 

Bld från förra sommaren, jag och Börje!



Du behöver inte vara modell

Det är en sak jag har tänkt på. Vi anstränger oss alldeless för mycket för att få saker bekräftade. 
 
När jag var några år yngre sa alltid alla vuxna omkring mig att jag borde bli modell, endast för jag hade långa och smala ben och hade en allmänt smal kropp (nu har jag ju inte lika smala ben längre, för jag har blivit kvinna). 
Detta gjorde att jag blev väääldigt intresserad av modeller, av alla dess slag. Jag lärde mig se att kindben var vackert, att stora, fylliga läppar kunde ändra hela ditt utseende och att ögonen skulle vara stora och blänka. 
Jag blev fäst vid modellernas utseende, och att sådär, så kommer jag aldrig se ut. 
 
Jag fick ett litet hopp i början, bara för att jag tänkte, ja, jag har långa ben, jag ska lätt bli modell. Men sanningen är att det är så otroligt långt ifrån vad som krävdes. Jag hade ingen stor mun, inget välformat ansikte. Min näsa är bruten och krokig.
Jag gick på MIKA's open casting för två år sedan. De tog bilder på mig från topp till tå, och om de var intresserade skulle du höra av sig. Men det gjorde dom inte. Så där gav jag upp, om jag inte ens kommer in på en liten argentur som MIKA's, hur ska jag då NÅGONSIN kunna bli modell? Jag fick helt enkelt bara inse att jag kommer aldrig kunna bli modell, jag har inte de dragen.
 
Detta har medfört att jag har fått komplex för min mun och min näsa (näsan har jag alltid haft, sen den bröts). Så fort jag såg någon med stora fylliga läppar så tänkte jag "fyfan, varför har inte jag en sån där mun..?" Jag blev irriterad på vackra människor, bara för dem hade det jag inte hade, och som jag aldrig kommer få.
 
Det som slog ned mest hände för bara några månader sedan. Jag släppte det där med modellandet. Vafan, jag vill ju ha barn tidigt och greja, jag har ändå inte tid för det, tänkte jag. Då fick jag reda på att Gloria, ni vet min lilla sysling som alltid har varit som min lillasyster, hade blivit hittad i Stockholm av en modellargentur från ELITE MODELS i New York. De skulle skriva kontrakt, men Gloria älskar och dansa och vill vara hemma i Sverige mest, så nu är hon med i MIKA's istället i Stockholm. 
Jag blev så avundsjuk. Hon är 14 år, min "lillasyster", och självklart blev hon modell på en gång. Hon är så vacker, och hennes asikte är nästan perfekt. Jag kände mig automatiskt ful. Jag ville inte prata om hennes fotningar hon haft, eller modeller hon fått träffat på. 
 
Men hallå, vet ni vad? Man behöver inte vara modell. Vem fan behöver det? Visst, vem vill inte bli supermodell, få gå på catwalken med dyra märkeskläder och bli fotad? Att bli modell är som att få det skrivet i ett kontrakt att du är vacker. 
Men fuck modeller, dom är vackra och titta på, men vad vet vi om dem egentligen? Jag ser så många vackra tjejer och killar varje dag som inte är modeller, och de ler och är glada! 
Du behöver inte ha skrivet på papper att du är vacker, för det är du ändå! 
 
 
 
 
 

Mina mysiga små katter!

Har blivit så fäst vid dom små liven, de gör mig riktigt glad ibland, kan gå runt och le åt dom utan att jag tänker på det hihi <3 





Haha alltså min mamma

Föräldrar är roliga, iaf dom som lever nu, som är föräldrar till dagens ungdomar! 
Tycker vi ska ta vara på dagens föräldrar, eftersom när vi blir föräldrar så kommer vi vara mycket mer måna om dagens teknik och hur allt hänger ihop! Haha :D 

Här har vi ett tydligt exempel på dagens vuxna, mammas reaktion över mina smileys som lipar haha: 



Hos älsklings pappa

Jag och Mio åkte hem tills hans pappa och hälsade på igår, vi sov även över :) 
Vi satt och kollade på film och pratade hela kvällen, och vi tog med oss katterna hit. Det är så skönt att dom kan anpassa sig så bra! Vissa katter blir ofta rädda och springer och gömmer sig när dom kommer till andra ställen, men Heaven och Paris är så nyfikna och vill alltid vara med! :) 
Dom låg och sov i Mios pappas knä tillslut och Heaven försökte till och med leka med Oskar, detas mops haha :D 

Paris hittade en ny vän igår haha! 



Dream Weaver

I know you can't give me what I need
And even though you mean so much for me 
I can wait through anything 
Is this really happening? 







Sushi till brunch!

Idag blev det ingen frukost hemma, utan åkte direkt till Västerås och åt sushibuffé på ett ställe precis vid skolan! 
Älskar sushi, smakar få fräscht och nyttigt även fast detr typ 70% vitt ris haha... 
Åt med Emma, Emem och Lucas :) 




No makeup tuseday

Försov mig imorse, eller ja, Mio stängde av mitt larm så jag somnade om och vaknade en kvart innan jag skulle till tåget... 
Det blev att slänga i sig två mackor, klä på sig, borsta tänder och springa till tåget! 
Nu kollar vi på Matrix på filosofin :) 





No makeup monday

Nästan så, lite concealer och fylla i ögonbryn är ett måste, speciellt för mig som har så tunn hud i ansiktet, så om jag har sovit dåligt så ser det ut som någon har slagit mig i ansiktet, SÅ mörka ringar får jag under ögonen hahaha.... 

Bara att tagga inför ännu en vecka i skolan, men snart är det lov och julafton!! 





RSS 2.0