GOD JUL

Väntar just nu på att bror ska hämta mig, vi ska till pappa och äta julfrukost, samt då paket! 
Sen blire stall, sedan till mormor och morfar och på kvällen faster! 

HA EN BRA DAG! 



"Vuxna" människor

Jag tycker vuxna ska föregå med gott exempel. De ska med sitt beteende och sina handlingar vägleda eller visa oss yngre hur man ska gå tillväga. Där är det så himla synd att vi är olika. 

Vad min mamma har lärt mig: 
* Lyssna alltid på båda historierna innan du börjar tro på eller döma den första.

* Man behöver inte hetsa upp sig över saker som redan är lösta 

* Och hon har även sagt till mig att "vuxna ska föregå med gott exempel. De andra behöver man inte bry sig om" 

Därför blir jag så ledsen när VUXNA människor (nu snackar vi 30+ som är advokater och sjuksköterskor) beter sig så otroligt dåligt och till och med sämre än vad jag som 19åring skulle göra. Jag tycker det är så himla tråkigt att när jag, den "unga" här och ser på en gång att en 35årig kvinna beter sig åt helvete fel. När man tänker "men gud sådär skulle jag ALDRIG göra!" 

Jag hade en sådan upplevelse idag. Eller flera faktiskt. Där jag bara stod och tänkte "nej... Vad glad jag är att jag är som jag är och tänker som jag tänker. För DETDÄR, det är fan inte okej". 

I detta fall var det liv över en sak som hade varit löst sedan flera timmar tillbaka, men de som fått reda på det i efterhand hetsat upp sig. Som sagt, tråkigt. 
Men på ett sätt så är det ju väldigt nyttigt för unga att se detta, för nu vet ju jag ännu tydligare, och känner ännu starkare, att sådär kommer jag ALDRIG bete mig när jag är vuxen. 






Julmiddag!

Igår var vi på julmiddag med jobbet. Jag är ledsen över att säga att jag inte kommer ihåg stora delar av kvällen, haha... Så går det när man dricker för mkt! 
Men jag kommer ihåg att jag hade KUL! Och att alla var glada (och fulla)! 

Idag har jag hämtat en soffa och köpt och ska ha i lägenheten som jag får den 1:a Mars, nu ska jag till stallet! 

Julmiddasoutfiten 



RSS 2.0