film med bror

Tittade nyss på filmen Dumma Mig med bror min, och det är ju omöjligt att inte skratta åt den :D

Igår var jag på Melody Club med Ronja sen drog vi ut till Philip och Pontus och efterfesta, softttt! Har inte så mkt mer att skriva, tror jag... Imorgon tror jag att jag ska jobba, ska köpa ny lur, någon som vet någon bra?


dålig bild... Melody Club igår!


Idag i stallet

Red ut en lång sväng med Katitzi i skogen idag, alltid mysigt! Sen satt jag hemma ett tag och kollade på OneTreeHill och nu är bästa kopmpisar här <3


Idag efter ridturen. Satt och softa på motorhuven med bästa hästen <3


right now






drar mig mot jobbet


redo för Salafestivalen!




skjut mig

Somnade ute i hängmattan och tänkte inte på att den va hälften i solen och jag hade bara dragit upp mina mjukisbyxor litegrann och kolla vilken ful rand jag fick på mitten av låren! Fan vad fult det kommer bli när man har shorts och så är det en rand längre ner.... åååhåhåhåhåh




inte så bra bild. Syns 100 gånger mer irl

har inget bättre för mig för tillfället


godmorgon

Måste ställa klockan på 09:30 varje morgon nu för att jag här hundvakt för att släppa ut hundarna och ge dom mat. INTE KUL. Dör varje gång larmet går. 

Har precis ätit frukost och nu måste jag gå en sväng med hundarna innan jag cyklar den långa vägen till jobbet. Uschh.. :(






Har blivit besatt av den här låteeeeeeeeeen....

Jag tycker verkilgen inte om att lyssna på "B-artister" som Justin Bieber, Selena Gomez, Miley Cyrus osv... Tycker att dom hör hemma på Disney Channel  haha... Men nu har jag blivit besatt av denna låt! Lyssnar på den hela tiden och sjunger med.. :( Skit också




tryck f5



Fråga




Svar: Jag ska gå på Jensen i V-ås, linje samhäll beteendevetenskap :)

Med Ronja

Jag hade hur kul som helst i Göteborg, inget snack om saken! :D

Just nu är jag med Ronja och vi dunkar musik och tar en massa bilder i camen, hehe... Jag ska vara hundvakt hela veckan. Kommer bli soft att vara ensam hemma










:D

Kom precis hem från jobbet. Nu ska jag äta något och sen ska jag dra upp till stallet och fodra med mammi. Imorgon drar jag och Ronja till Göteborg, fan vad skönt det ska bli :D Dock ser det ut som att det kommer bli dåligt väder när vi är där... :(


Två frågor




Svar på fråga 1: Jag anväder bara Kérastase-hårprodukter och alla är hur bra som helst. Håroljan använder jag efter att jag har duschat och handdukstorkat håret. Oljan tar bäst när håret är fuktigt och sen så blåser jag håret. Då blir det jättemjukt sen när det är torrt :) Den heter Oléo-Relax

Jag anväder också håroljan som värmeskydd när jag plattar håret i topparna. 




Svar på fråga 2:
Nej jag har inte missat att jag är tjej tack så mkt :) Om man har pyttepytte lite vax (t.ex D:fi. som jag har) på alla fingertopparna och knuggar ut det så gott det går och sedan drar fingrarna i hårbotten i vid överhåret får man volym. Vax är inte bara till för killar :)




sömnigt värre

Jag är van att lägga mig efter 05:00 varje "natt" och sedan sova till 14:00 på dagarna, så igår när jag skulle gå och lägga mig kl 01:00 kan ni ju tänka er hur det gick... Jag var klarvaken, men visste att jag behövde sova för att jag skulle upp och jobba kl 09:00 i morse på Färg&Hobby-hörnan.
Jag kunde iaf inte sova utan satte på One Tree Hill och tittade på tre avsnitt (120 minuter). Inte det smartaste jag gjort. Sov bara knappt fyra timmar i natt! :(





Biljetterna är precis beställda!

Om 4 dagar drar jag och Ronja till Göteborg, är riktigt taggad! Ska bli hur kul om helst (hoppas jag).
Mamma är så snäll också som tar hand om hästen medan jag är borta <3

Nu ska jag sussa har jag tänkt, imorgon ska jag jobba ett tag! :)


Give me!







When it's love you say them out loud those words




Harry Potter sista delen

Om ca 40 minuter ska jag dra mig ner mot stan och gå på bio med Nadie, Lindis, Carrie och Tesses (fina smeknamn jag har till alla va?).
I've always been a Potter-fan, och nu är det sista!!! Kan knappt vänta med att se hur det slutar, :D:D:D


right now @ Carolines och Natalies place:

Hade helt glömt bort att klassens tjejer skulle ha tjejkväll ikväll, men jag kom tillslut iväg från stallet och kunde åka till Carrie och Nadie. 

Just nu:
Jag sitter här hemma och ska sussa över här, myssspyyyys! Dessutom är cambilder kul!







att jag alltid hittar min katt i en konstig sovposition...


Willow Smith

Ni vet Will Smith's dotter Willow som gjorde "Whip my hair"? Hon är ju hur grym som helst för att bara vara typ 11 bast, och den här låten är så jääääääävla braaa!


Göteeeeeebbbooooooorrrgggg!!!

Om prick åtta dagar åker jag och Ronja till Göteborg! Det ni inte vet är att jag träffa en skitgullig kille där när jag var där sist så nu ska jag tillbaka dit och ta med Ronja och umgås med honom och hans kompisar, kommer bli jätteroligt! Göteborg är en sån jäkla härlig stad också!


jag och Ronja igår <3

what happens tonight?

Jag vet inte, men tror att jag ska gå och lägga mig tidigt, i morgon hade jag tänkt uträtta ärenden på stan som jag bara har skjutit upp hela tiden, som att ta portträttbild till mitt körkort och skaffa mig ett bankkort...

Ska iaf tanka en film!

fotografi jag tog för ca två år sedan, därför det fula märket i hörnet...

Fråga



Svar: Så sant så! Men det är inte så många som du tror :) I Västerås känner jag enbart Måns och Klara så bra så att jag vågar sova hos dom. Måns och jag har varit små turteduvor en gång i tiden men nu är vi bara väldigt bra kompisar. Klara och jag är barndomsvänner. Sedan har jag flera bekanta i Västerås som jag lärt känna genom Måns och Klara, men dom skulle jag nog inte kunna sova hos, tror jag... 

I Stockholm känner jag faktiskt inte en enda kotte. Är bara bekant med Emmis kusin som bor där, och såklart Emmis farmor som vi bodde hos när vi var på TheVoice förra sommaren, hihi! 

I Uppsala bor bara min moster som jag KÄNNER, annars har jag bara en nyfunnen vän där som heter Gustav och Oskar (ni vet min gamla granne?) bor utanför Uppsala :)

Och vi får ju inte glömma
bort älskade Mackeybooi i Småland! 

Sedan har jag ju såklart en massa kompisar utanför Sala med bara någon mil, dvs i Möklinta, Sätrabrunn, Västerfärnebo och Ljugansbo. 

Och vet du vad? Om ca två veckor ska jag åka tillbaka till Göteborg för att vara med en kompis, men det berättar jag mer om sen ;)


videoblogg


jag hade kul igår

Det skönaste var att det var fint väder, det räddar sånna där dagar :)
Jag sov kvar i V-ås igår och åkte hem idag och kom hem för ca en timme sen. Ikv ska jag fodra i stallet sen får vi se om jag drar till V-ås igen.


jag igår på powermeet


powermeet

Nu blir det dusch, fix och sen dra till powermeet med Lindis, Tess och Nadie! I'M GONNA HAVE FUN!



min katt är tjock och det är jag med

fast inte riktigt så tjock som min katt är jag inte haha :D

Ikv blir det att vara uppe vid månsan i det fina vädret. Det är jättevarmt och skönt ute.
Imorgon blir det förmodligen Uppsala



jag har målat på min vägg...igen

Jag kunde nte låta bli att göra det när jag fick idén att skriva ner några av MJ:s låtar runt om den stora texten. FYFAN VAD NÖJD JAG ÄR!! Förutom att jag stavade fel på always uppe i ett hörn i en text som jag skrev själv, fuck.


Lånsta å fiddy

Idag ska jag åka med Oskar och bror ut till lånsta och åka fiddy :D Jag har aldrig åkt på en sån, så ska bli spännande.
Nu ka jag äta jordgubbar och keso, sen ska jag duscha :)

lånsta

uppe med tuppen... eller?

Jag och Gloria vaknade nyss. Vi låg och kollade på två filmer igår och sen var klockan helt plötsligt alldeless för mycket! Vi somnade iaf på en gång och har sovit hur skönt som helst fram till nu :)
Nu ska vi få i oss lite frukost!


My love. Tack Mackeybooi som hjälpte mig hitta stjärnan <3


Oskar och Gloria

Just nu är jag med Gloria och min gamla granne Oskar. Han flyttade här ifrån när han va 12, och nu är han tillbaka! :D
Vi har suttit vid våra datorer ett bra tag och var nyss ute och träffa Emmis och Simon.


jag och Oskar

hemma från Göteberg

Fyfan vad kul det var! Liseberg och Balder is the shit måste jag säga. Tur hade vi med vädret också, över 20 grader varje dag även fast solen inte sken. Jag köpte tre pat shorts och en massa glass!






RSS 2.0