Tips till albinos!

 
Jag antar att precis som mig själv finns det flera albinos där ute! Med albinos menar jag de som är jättebleka och har nästan helt omöjligt för sig att bli bruna.
Jag, till exempel, är så himla blek naturligt. Jag kan bli lite brun på magen och armarna. Benen tar det typ ett helt sommarlov för mig att få lite färg på, men sen är lovet slut och då ska man ändå sitta inne så det bruna försvinner haha... Att jag ska bli brun i ansiktet är OMÖJLIGT. Det går helt enkelt inte...
 
MEN jag måste tyvärr tipsa er om att använda solskydd! (Vi FÅR alltså inte bli bruna haha...) Anledningen är att när man är så kallad "albino", blir man oftast röd eller solbränd i ansiktet istället för brun. Man blir oftast röd på kinderna/kindbenen, och här är det JÄTTEVIKTIGT att man använder solskyddsfaktor!
 
Jag har fått min blekhet av min mamma, och när hon var ung var hon ute jättemycket, men använde aldrig solskydd i ansiktet. Där hon blev röd (på kindbenen) fick hon rynkor i tidig ålder. Läkarna sa att det var solskadad hud.
 
SÅÅÅ jag som alltid blir röd på kindbenen när jag är ute i typ 10 minuter i solen, använder alltid solskyddsfaktor just där. Det tipsar jag er om att använda också! Solskadad hud ger rynkor!
 
 
 
 

Vackra Klara Vackra Klara

Tisdag, och tre dagar på mig att skriva klart två uppgifter, annars får jag gå om 2:an.... VÄRDELÖST!
Vem fan var det som kom på det nya betygssysmetet?! I'm gonna find you, and I will kill you.
 
I helgen är jag fullbokad dock! På fredag blir det att träffa Klara i hennes lägenhet, föra lite och sedan vidare ut på krogen, första gången jag går ut i Västerås! Ska bli riktigt roligt!
På Lördag ska jag träffa mina tjejer från klassen och åka på någon fest i landet ingenstans, surahammar... Haha vaffan händer där liksom?
 
Klara lix

Så arg! :'(

Min älsklingmugg är förstörd för gott!!!!
Jag kom hem för någon dag sedan och insåg att Adams kompisar hade tagit min mugg och haft när de lanade, OCH ÖRAT ÄR SÖNDER!!

Jag glömde bort det tills nu när jag skulle dricka te. Jag öppnar skåpet och ska som vanligt ta min vackra MJ-mugg, men NEJNEJ!!! DEN ÄR SÖNDER :'( :'(
Och dom går inte att köpa längre på samma ställe som jag köpte den på :( har haft den i typ 2-3 år :( jävla skit


Jag hatar snaggade killar

Är det bara jag här som HATAR när killar med snyggt hår plötsligt får för sig att de ska snagga sig? Killar med "långt" hår på huvudet kan ju vara det snyggaste som finns! 

Vi kan ta Nicholas Hoult som ett bra exempel! Det är han som är "R" i filmen Warm Bodies (kolla på den btw, sjuukt bra!) och visste ni att det även var han som spelade "Marcus" i filmen Om En Pojke? Det hade jag INTE en aning om haha! Han som va så ful då... :( JAJA!
 
Här är Nocholas med snaggat hår:
 
 
 
Och här är han med SITT SNYGGA HÅR! Ser ni inte hur mycket lite hår gör på huvudet hos en kille?
Jag fullständigt HATAR HATAR HATAR när killar snaggar sig, över huvud taget! Snaggade killar kan vara det fulaste som finns enligt mig, fy i helvete!
 













Och här är filmen han var med i när han var liten!
 
 

Fredag imorgon!

Imoron är det helg igen, skönt!
Idag hade
Min klass matte nationella hela dagen, så jag fick sitta i ett grupprum och jobba med sena uppgifter. Har ju inte deras matte då jag går om mtte 1b.

Jag fick två uppgifter klara, skönt! Efter skolan drog jag till gymmet och gyma 1h armar med Carro (y) sen var det bara till stallet och rida i spöregnet... Blööttt


Bild från skolan



Fler feta covers

 
 
 
 
 
 

I söndags

Jag fick en klänning av min mormors syster, konstigt nog, och den var förvånadsvärt söt!
Lagom lång, fina blommiga mönster och luftig. Tror den kommer passa jättebra med gulddetaljer! :)


Dessa underbara sommarkvällar

Det finns nog inget bättre än att ha häst på somrarna! Speciellt på kvällarna, det är sååå härligt att rida ut när solen håller på att gå ner, det är varmt, fåglarna kvittrar och det luktar GRÖNT!!

I förrgår, kl 21:30 på kvällen


Kryssning i Torsdags

Glömde skriva, att i Torsdags plte jag, Bea, Börje (Johanna) och Börjes pappa på kryssning!
Det var första gången jag var på kryssning och drack, och jag måste säga att det va så jävla kul!!!! Inte haft så roligt på länge :D
vi dansade halva natten och drack jättegoda drinkar, jag tror fan jag åker iväg snart igen!


Igår fyllde min älskling 22 år!

För er som inte vet tog jag körkort i onsdags ;) så igår när min vackra pojkvän fyllde 22 år så fick jag agera shafför! Riktigt skönt å ha körkort!

Jag köpte linnet från Adrian Hammond han har på såg på bilden under, han skickade bilden efter han öppnat mina paket :D
Sen köpte jag en läderficka stt ha runt halsen på Carlings och Urban hårfix!


RSS 2.0