Lilla snuttegris

Nog är dom förjävliga när de är vakna - kissar i mina skor, (men de har börjat gå på lådan nu 👍🏻) tuggat sönder mina kuddar, jamar och tjuter, klättrar och biter i fötterna när man kollar på tv, MEN  när de sover är dem väl de sötaste små varelser?? 

Den fluffigaste orangea missen somnade på min bröstkorg och jag smälte typ, såå mysigt! 





Älskade skithäst

Jahapp, då var Katitzi halt igen för första gången på typ tre år. Hon skulle veterinärbesiktas i onsdag, så hag tänkte bara longera lite på tisdagen så hon fick röra lite på benen, men självklart får hon fnatt som alla gånger och springer, bockar och hoppar. Det gör hon ju varje gång så jag tänkte inte mer på det utan tog in henne när jag var klar som vanligt. 
Och i onsdags när veterinären kom så var hon halt.... Så hon gick inte igenom... SÅ TYPISKT. 

Nu sla hon vila i tre veckor (får promenera 30min/dag) och få metacam i tio dagar som för övrigt kostade mig 800kr. Metacam är en anti-inflammatorisk medicin.

Nåväl. Bara att lyda veterinärens order.



De börjar bli stora!

I övermorgon fyller kattungarna hela 5 veckor! Gud vad fort det har gått, känns som att det var max ett par veckor sedan jag fick ringa till jobbet och säga att jag var tvungen att komma senare för Paris vatten hade gått haha. 

Nu är de iaf ÖVERALLT i hela lägenheten. De klättrar, springer och har ner saker, men nåväl, det är ju bra att de är busiga precis som kattungar ska vara! 







My love

Idag var fjärde gången vi lasttränade Katitzi. Hon har ju totalvägrat att få upp enda sedan hon en gång för sex år sedan fick panik där inne då hon upptäckte att hon satt fast. Innan det fick hon på transporten som ingenting, och efter hon var med om sin lilla olycka fick jag under flera månader ha henne lös på stallgången för hon fick panik av att sitta fast i de snörerna också... 

Idag kom vi som längst! Hon gick upp med alla fyra hovar på rampen! I början gick hon bara på med frambenen och efter ett tag backade hon ner. Progress! Hon är så duktig ❤️ 





KÖP INTE FRÅN LORÉAL M.F!

Jag har under mitt liv köpt smink från tre olika märken - Loréal, Maybeline och ID Bare Minerals. 
Efter lite research och videos från andra makeupartister i världen så har jag nu fårr reda på att märken som Loréal, Max Factor, H&M, Åhléns och Lancôme testar på djur. 

Jag som kallar mig världens största djurvän kommer alltså nu TOTALDITCHA dessa märken, vilket gör mig ledsen för min favoritfoundation är True Match från Loréal haha... De mesta jag använder är från Bare Minerals, och tur är väl det! SÅ, nästa gång det är dags att köpa nytt smink så tänk på vilka märken det är! Hjälp till att bidra till mindre djurförsök! 







Fick besök av kusinvitamin

Idag kom min kusin Emmelie och hälsade på mig i lägenheten, och med sig hade hon Tilde (hennes dotter på 5år) och Theo som bara är tre veckor gammal. Vi fikade och pratade och Tilde fick gosa med kattungarna. Jag fick ha Theo i famnen i över en timme och guud vilken söt liten bebis 😍 

Älskar barn ❤️






RSS 2.0