My new tattoo

I lördags gjorde jag min andra tattuering, en pil på ryggraden. Jag ville ha en pil för att det står för "en pil kan bara komma frammår genom att först dra den bakåt. När livet går emot dig med motgångar pch avårigheter, måste du fortsätta fokusera pcj sikta på dina mål, så kommer du komma fram". 

Tyckte det var en fin och bra mening! Och jag har verkligen kämpat för mina mål hitils, och kommer förmodligen göra det hela livet! 

Och ja, det gjorde skitont. Första biten var aschill, då sved det bara lite. Men halva pilen och uppåt var hemskt. Tårarna rann och jag ber mig som faan i läppen för att inte skrika rätt ut. Kändes exakt som att någon höll en tändare (alltså lågan) mot min rygg. Usch, fyfan! 4 timmar tog det, men det var det värt!




Vad är jag för människa?

Jag gillar inte förändringar. Jag gillar inte när människor tror att de är så mycket bättre än alla andra, även fast jag kan vara sån själv ibland, i rädslan för att bli nedtryckt. Jag kan säga elaka saker utan att jag tänker på det. Eller utan att jag menar det. Kanske också bara är en teknik för att visa att man själv inte är liten och svag. Jag röker och älskar det men det är det värsta jag någonsin har börjat med. Kan inte tänka mig ett liv utan en cigg efter maten. Eller till kaffet på uteserveringen. Jag avskyr när jag ser barn röka. Jag tycker inte om barnarbete, men köper kläder från de affärer som har kläder där ifrån. Tänkte att nu är det slut på det och köpte ett par jeans för 1000kr. Ångrar mig som fan redan.

Jag skulle kunna ge bort varenda krona jag äger om det skulle innebära att djurmisshandel slutar. Jag skulle hur lätt som helst kunna skjuta någon som gör illa ett djur. Jag skulle kunna råna en bank och ta miljoner för att låta de stackars hästar, kameler och åsnor få sluta jobba för turisternas skull i varma fattiga länder. Jag tycker inte om människor som är hetsiga kring djur heller. Jag tycker inte om människor som inte fattar att djur är djur och de fattar inte ett jävla skit av vad vi säger eller menar.
 
Jag avskyr manipulativa människor. Jag är väldigt bra på att avslöja såna. Faller inte för deras skitsnack. Jag är kär i kärleken och vill inte leva utan den. Jag har fått ett jävligt starkt psyke av kärleken. Det negativa den har fört med sig har lärt mig något bra och det har blivit positivt. Jag älskar longboard och roligt umgänge. Jag älskar mina vänner men kan bli irriterad på dem, precis som de kan bli på mig. Det ska vara så. Jag blir generös när jag dricker alkohol. Ångrar mig alltid bittert dagen efter när hela mitt ciggpaket och all alkohol är slut. Jag lyssnar nästan alltid på covers istället för originallåtar.
 
Jag skulle göra allt för min häst. Spelar ingen roll att hon kostar mig ca 5000kr i månaden. Jag skulle aldrig kunna sälja henne. Skulle aldrig kunna låta något hända henne. Jag jobbar arslet av mig för att uppnå mina mål. Sover dåligt. Är utmattad men kämpar ändå. Jag är aggresiv. När jag blir arg blir jag väldigt arg. Jag vet knappt vad jag gör men har ingen diagnos. Har ofta väldigt mycket hat inom mig. Kan ha en aning varför men vet inte om det är så. Skratta är det bästa jag vet. Att ha roligt är det bästa jag vet. Att känna mig älskad får mig att orka. 
 
Jag är trött på människor. Krig. Svält. Våldtäckter. Misshandel. Allt äckligt i världen startar oftast människor. Jag vill att vi ska ha dödsstraff i Sverige. Det borde vara dödsstraff överallt. En våldtäcksman eller kvinna ska dö. De förtjänar inget gott i livet. Kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att någon inkräktar på min kropp fast jag skriker och är chanslös. Dö ska de göra. Torteras till de inte kan stå och sen ett skott i huvudet.
Jag stör mig på högljudda människor. De som inte vet när det är dags att tagga ner.

Kortfattat - jag är kärleksfull men arg och hatisk. Jag skulle göra allt för att djur i världen skulle få det bra men kunna skjuta människor som förstör. Jag älskar mina vänner och min häst, men ibland har jag lust att slå dem också haha. Glädje är min grej. Men jag stör mig på dem som är glada hela tiden och aldrig verkar ha en dålig dag. Filosof. Vin och cigg en kväll för mig själv kan få mig att fatta livsbeslut.
 
  
 
  
   

RSS 2.0