Yesterday was AWday

Var på afterwork igår med jobbet på Tinget, hur trevligt som helst! Vi körde scharader och drack och hade askul. Dock är ju jag en "alkohol gör mig trött"-människa så jag blev hämtad av Ekan vid tolv så åkte vi hem och sov. 
Idag när vi vaknade drog vi toll Papilon och käka hamburgetallrik, och FYFAN!! Aldrig ätit en sån god hamburgare i mitt liv haha! 

Från igår 






Saknade människor

I lördags åkte jag till Västerås och följde med Måns hem till Einar på lite chilldrickande. Det var så länge sen jag ungicks med Måns, Nicke och Torelli samtidigt, den enda som fattades var Adam. Hade saknat dom mer än jag trodde för jag hade sååå himla kul och dessa killar är verkligen för roliga. Sen var Emem (Emily) från gymnasieklassen där också så det var ju trevligt att ha en tjejkompis att dricka med haha! 

Vi drog ut på Pitchers senare mot natten men stannade inte så länge, så jag och Måns tog taxi hem och sov ist! 

Några bilder från kvällen 












When blonds had more fun

Jag saknar mitt blonda hår ibland faktiskt! Även fast det va helt sönderblekt och risigt och jag fick använda typ fem olika hårprodukter för att det ens skulle blänka lite så tyckte jag om att vara blond. 
Sen vet jag att blondt inte alls passade min hudton. Jag är ju lite rosa normalt i ansiktet och det såg faktiskt bara normalt ut när jag hade smink och jämnade ut hudfärgen till "en och samma besch färg". 
Stavas besch så...?

Bilder från förra sommaren 







Djup

Brukar ni ha kvällar då ni bara ligger och tänker på allt och inget, och helt plötsligt blir hur pigga som helst? Jag har en sådan kväll ikväll. För 20 minuter sedan var jag så trött så jag somnade till i någon sekund med mobilen i handen och vaknade av att jag höll på att tappa den. Nu ligger jag här, klarvaken, med tankarna flygandes inne i huvudet. 

Förbered er för min filofofiska sida!

Jag tänker väldigt mycket på hur det känns att inte räcka till. 
Var det mitt fel? 
Varför? 
Vad skulle jag ha gjort istället? 
Kan jag ens ändra på någonting? 
Vad hade varit annorlunda? 

Och det är när jag tänker på dessa frågor som jag inte kan sova. We all know how it feels to be forgotten for a while. Men jag måste då säga, att det är det värsta. 
Jag som är en lover och älskar allt som har med kärlek att göra tar kanske detta hårdare än andra. Jag är en sådan person som skulle göra allt för den jag älskar. Få honom och skratta. Få honom att känna sig uppskattad. Få honom att känna sig viktig. Få honom att känna sig älskad. Men det viktigaste är nog ändå att han känner sig tillräcklig. 

Att jag visar att jag behöver inte prata med någon annan. Jag behöver inte göra mig fin för andra. Jag behöver inte få uppmärksamhet av andra, för det är du och åter du som är det viktigaste, och jag kommer älska dig precis som du är. 
Därför får man en smäll i ansiktet när den personen man gör allt detta för inte visar samma sak tillbaka, och då återkommer vi till frågorna ovan. 

Jag tror att jag har kommit fram till att man kan bara göra så gott man kan, men sen inte längre. Sedan är det ju självklart så att personer visar känslor olika. Men jag har en tendens att grubbla över mig själv, istället för den andra personen. 

Nu börjar mina ögon vackla igen! 
Dags att sussa kudden, godnatt! 





Dream less

På repeat. 
Så fin cover, bästa Sam
 
 

Äntligen på bättringsvägen!!

Så jävla skönt! Kan äntligen svälja utan att göra asfula miner och nysa utan att börja gråta haha! 
Detta firas med lite alkolisering, är faktiskt astaggad på att kunna jobba som vanligt och faktiskt ha något att göra om dagarna... 

Stay awesome






Sjukskriven...

Idag var jag på vårdcentralen för min jävla hals. Läkaren klämde och kände och konstaterade att jag var svälld i hela halsen, UTANPÅ halsen, hela vägen ner till nyckelbenen typ, plus mina halsmandlar... När jag sa att jag jobbade på lager ville han sjukskriva mig direkt eftersom vi springer så mycket, jag får inte rida heller -.- 

Just nu sitter jag iaf hemma hos Ronja och chillar. Imorgon ska jag hem till Eve och umgås med henne! 

*I look like this when I'm sleeping* hahaha naaat 



Sömnlösa nätter

Jag vet att jag borde sova, men det är omöjligt. 











Bilder från min senaste vecka

Fuck 2014
Welcome 2015! 














RSS 2.0