Instagaramtips!

Vi tjejer har ju en tendens att lägga upp och tycka om bilder med text på, så jag jag följer flera såna konton på instagram, och ett av det bästa är HERETOINSPIRE.
Själv heter jag renenjohansson på instagram om någon vill följa mig :)


Julklappsspelet!

Idag kl 19:00 samlades jag, Emem, Bea, Emma och Amanda hemma hos Börje för att ha julklappsbyte, kolla film, käka mat och äta godis!
Jag lyckades få 3 läppglans, en påse bilar, en ansiktsmask och en hårinpackning! Riktigt nöjd höhöhö!

Nu ligger jag, Emem, Amanda och Bea i Börjes rum och pratar, Börje och Emma har däckat i hennes systers rum hihi!


Manga

Åh det ar jättelängesen jag tittade på/ritade manga. Kom ihåg typ 2007, satt flera timmar efter skolan och tittade på avsnitt efter avsnitt av olika mangaserier :')
För ett par veckor sedan hade min klass matteprov, och då passade jag på att rita som jag inte gjort på 1000 åt känns det som!


Mysdag igår

Igår hade jag firadw jag och Mio två månader, så vi åt kinamat och gick på bio! :) Vi såg "Berättelsen Om Pi". I början var den fett seg och långtråkig, men sen när den verkligen kom igång var den så jävla bra!! Den var så sorlig också, satt och grät som en barnrumpa haha :'(
Den rekommenderas!


Juste, har klippt av mig håret...

För er som inte följer mig på instagram så har mi missat att jag har klippt av mig håret ca 15cm, och jag skäms över att säga att ALLT var slitet... Men nu är det kort och fräscht! Tackar till Sofia som klippte mig!




Såhär såg jag ut + julklappar jag blev mest nöjd över!

Nu är julen över, igen! Känns så tråkigt att vi förbereder oss för EN dag i va 4 veckor och sen går julafton på 4 timmar känns det som, hm!

Såhär såg jag iaf ut på julafton, och jag fick väldigt många fina julklappar men dessa blev jag mest nöjd över:

* iphonehögtalare
* Lego Lord Of The Ring till PS3
* Moroccan oil


Massa snö!

När vi åkte till stallet så var det helt vindstilla och inge snö så långt lgat kunde nå (i luften). Jag mockade som gick på 15 minuter, och när jag kom ut var det ENORMA snöflingot överallt!
Fortfarande vindstilla och det var så jäkla fint!


Med Emem

Emem följde med mig hem igår efter julavslutningek och sov här, nu har jag äntligen LOV!

Igår hann vi med mycket:
Handla julklappar
Äta lunch
Gå på stan i Sala
Åka hem till pappa och äta/klä granen
Åka till ica
Åka till stallet


Gammal bild från ettan


Julbord igår

Sååå goooottt!! Julskinka, köttbullar, prinskorv och rostbiff med äppelmos! MUUMMA! Igår mådde jag illa många timmar haha...

Ska iaf snart hem till farmor med bror och baka/julpyssla! Har inte träffat henne sen jag fyllde år :(


Kalle på Spången

I förrgår var det gröt i skolan så Emma, Börje, Bea och jag bestämde oss för att äta på Kalle På Spången. Har aldrig ätit där förut, men fyfan vad gott det var!
Jag tog en grillad baugette med kyckling, smält ost och vitlökssås med sallad, såå jävla gott! 70kr bara :))

Ni som inte ätit där GÖR DET! ligger centralt i Västerås!
REKOMENDERAS!




Julekatt

Har spenderat helgen och idag med världebs bästa <3
I helgen tittade vi på film, käka godis och var hemma hos honom och hälsade på OSKAR!!! (En mops)

Nu ska vi duscha, sen sussa kudden! Ni får två bilder på Gin ;)


Burrar upp mig

Idag var en mindre bra dag. Kallt, inställd rättegång vi skulle på med skolan, sömnbrist, äcklig mat. Snuuusk.


Att vara kompis med sitt ex

Jag har en liten fråga - tycker ni att det är konstigt att vara kompis med sitt ex?

Jag är en sådan person som inte tycker att någon blir mindre värd bara för att man varit tillsammans. Personen som du har haft kul med (hoppas man) är fortfarande samma person även fast du inte älskar denne längre.

Jag kan säga såhär att jag är kompis med alla mina ex. Och ALLA är inte 25st, utan det är Fredrik, Mattias och Anton. Vi kan umgås på fritiden, festa, prata, skratta, till och med SOVA, utan att något händer, det är precis som om vi aldrig varit tillsammans.

Och nu tillbaka till denna fråga: är ni kompis med era ex? Varför/varför inte? Jag fattar att man kanske inte vill vara vän med någon om den betätt sig som en skitstövel (nu har jag haft turen att fått änglar till pojkvänner) men om man ser bortom det, vad är det som är så konstigt att vara vän med sitt ex?

Många förstår sig inte på mig, att jag borde sluta prata med dom,men VARFÖR DÅ?? Jag har så jävla kul med Anton och Fredrik (Mattias träffar jag inte på så ofta) och jag skulle aldrig kunna"stänga ute" dom och behandla dom annorlunda vara för dom är mina ex. Är det någon som håller med mig? Eller förstår hur jag tänker?


Jag och Anton i somras på Gotland


Det vi trodde skulle ta 3 timmar tog bara 10 minuter

Va så jävla nervösa innan, trodde vi skulle få visa hur man kunde gå i klackskor och hela det köret, men vi kom dit, fyllde i ett papper och blev fotade från topp till tå sen v vi klara. Haha så det blev 4 timmar i sthlm!


RSS 2.0