Tonåren är över

Igår fyllde jag 20år. Trodde jag skulle va astaggad men känner faktiskt bara sorg haha... Det äe ju tonåren jag kommer ihåg som mest och fyfaan vilken jävla bra tonår jag haft! Tror inte den kunde bli bättre än vad den varit och det är jag så jävla glad över, men känns så jävla bittert att jag aldrig mer kommer vara 16 och ha sommarlov och bara vara vild. 

Nu är det två veckor semester och massa jobb som står på schemat varje dag, och jag trodde ALDRIG jag skulle säga det men fyfan vad jag saknar skolan. Inte att plugga, usch tagga gudarna för att det är över, utan saknar dethär att gå upp och stå i garderoben och välja kläder, sminka sig och fixa håret. Saknar att träffa vänner varje dag som man kunde prata och ha kul med, ta den där take away-kaffen på lunchen. Nu går jag upp, äter frukost, sätter på mig samma kläder jag hade dageb innan och slänger upp håret i en hästsvans och sen drar till jobbet där vi bara har tid att prata på rasterna. 

NÅVÄL! Någongång måste man väl bli vuxen antar jag haha... 

Be happy 



Sötisar

Så glad att alla lever, än, haha! I hennes förra kull var det en som dog första natten :( Usch vad hemskt det var... Men  dessa verkar friska och krya! De bara sover och äter, sötaste jag sett ❤️ 




Välkomna småttingar!

Inatt hade jag en jobbig natt. Jag märkte på Paris att det var dags för henne att föda när som helst - hon låg PÅ mig hels natten, kröp under mitt täckte, jamade mig i ansiktet och kraffsade bredvid mig i lakanet. Tillslut vaknade jag till av att det var blött i sängen och fattade att hennes vatten hade gått, haha fräsch... Men chockad som jag blev att det var dags för henne så flög jag upp (kl var då 05:30) och visade henne lådan jag gjort iordning. Där la hon sig och fick sammandragningar på en gång. 

Jag tvättade händerna och hämtade en ren handduk, jag visste att sist hon fick sin kull som var på sex stycken kattungar så blev hon så trött i slutet så hon inte orkade tvätta rent dom, och så blev det denna gång också. Så de två sista fick jag dra bort forsterhinnorna på och torka rent detas ansikten så de kunde andas samt gnugga de med handduken så de vaknade till ordentligt. Jag fick även klippa en navelsträng som Paris inte tuggade av och kasta en moderkaka. Tycker inte det är äckligt alls faktiskt! 
Sex stycken kom denna gång också! Alla lever och diar som dom ska, och alla har fina färger! Välkomna till världen små grisar! 

Live från förlossningen haha 😻















Pardeyyy

Igår drog jag till Måns i vås för lite utgång! Åkte till honom först, så tog vi bussen till Einar och förade med Torelli, Emily, Nicke, Adam, Jocke och två tjejer jag inte kommer ihåg namnen på haha... Sen drog vi till Bill o Bob och hade så jävla trevligt! Inte haft så kul på ett tag, såna kvällar behövs! 
Sen fick iaf jag och Måns skjuts hem till honom och jag tvärdäcka på en gång, så skönt å sova när man är lote berusad och fryser haha 👌🏻 

Lite bilder från kvällen! 







Fyfan va fail

Igår efter jag kom hem från jobbet frågade jag Måns om jag kunde komma förbi på en kopp te, vilket funkade utmärkt! 
"Va bra, jag ska bara fixa lite hemma så åker jag sen!" Skrev jag runt kl 18. Och vad gör jag? Jo, jag somnar. Tvärdäckar, och vaknar 21.30. Haha fyfaan sån jävla panik jag fick när jag vaknade... Det blev då försent att åka till Västerås så jag satt uppe till kl fyra imorse och kolla netflix, det var ju omöjligt att somna om! 

Nu har jag städat hemma, gjort rent råttburen och torkat av bänkar samt gått ut med soporna. Idag blir det utgång i vås! 



Snart blir det bebisar

Min katt Paris är dräktig igen! Hon fick ju sin första kull i Juni förra året, och för ett tag sedan upptäckte vi att hon är det igen! 😍 
Men efter denna kull blir det en sterilisering för damen. Hon skrek nått så fruktansvärt när hon löpte, hela natten och hela dagen uusschh det gick inte att få tyst på henne... 

Enligt räkningarna kan hon få dom vilken dag som helst nu! Sist hade hon inte stor mage alls när jag upptäckte att hon skulle föda och ut kom sex stycken! Och nu är hennes mage klotrund så snart tittar nog de snå liven fram ❤️ 

Min älskade tjocka misse❤️





RSS 2.0