Topp 5 skönhetstips!


Under dagen hinner vi få en massa smuts och skit i ansiket, vi går runt och tar oss över fejjan utan att vi tänker på det, och på hur många allmänna ställen har inte våra fingrar varit liksom?!
Samma om man har smink, det täpper till porerna så man får finnar, tvätta ansiktet med kallt vatten morgon och kväll och smörj in efteråt med någon ansiktskräm. 



Om man har sömnbrist får man blåa påsar under ögonen och blir blek i ansiktet, det ser inte så glatt ut direkt haha... Se till att sova MINST 7 timmar varje natt, så blir det lite roligare att vara uppe också!




Efter du har duschat ska du blåsa håret NÄSTAN torrt, men inte helt, sen ska du ta hårolja ( 2-3 "sprut" ) i handflatan och seta u det mellan händerna. Dra sedan händerna igenom håret och se till att oljan kommer överallt. Fortsätt sedan att blåsa håret helt torrt, när det har torkat kommer det vara hur mjukt och glansigt som helst! 
Jag använder håroljan från Kérastase





Det är ju olika från person till person, men JAG får jättelätt finnar om jag äter t.ex choklad eller chips, just för att det är så sjukt mycket fett i det. Om du har lätt att få finnar eller vill undvika det, avstå då från onödigt fett och ät inte så mycket skräpmat som donken osv, då kommer huden bli mycket fräschare!





Om du har ute i solen vare sig det är vinter eller inte hjälper solen och vinden dig att göra din hy fräschare och man får en jättesnygg brun nyans i ansiktet om man är ute och åker skidor i solsken! Så gå uuuuuuut! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0